Forum avocaţi > Drept penal

Legea cea mai favorabila

02-02-2014
Vizitator
Buna ziua , vin cu deosebita rugaminte la dumneavoastra sa ma indrumati in speta sotului meu intrucat ma aflu intr-o situatie disperata. avem o fetita de 14 ani,si ne este foarte greu fara sotul meu acasa. sotul meu se afla in executarea unei pedepse de 20 de ani de inchisoare, pt infractiunea de omor deosebit de grav, din care a executat 12 ani si 7 luni si are castigat in urma muncii prestate si a cursurilor de formare profesionala 240 de zile, pe perioada executarii pedepsei a avut o conduita buna, a participat la toate activitatile socio-cultural-educative , a fost recompensat de 40 de ori pt participarea la activitati si munca prestata, a absolvit 4 cursuri de calificare profesionala. va precizez ca a ajuns in penitenciar la o varsta foarte frageda si de fapt a platit pentru pacatele naivitatii tineretii. Stiu ca dumneavoastra sunteti singura persoana competenta care ma puteti indruma spre solutionarea problemelor sotului meu juridice. Va rog sa-mi spuneti care ar fii calea de atac la contestatie pentru recalcularea pedepsei si daca speta sotului meu va beneficia. in speranta ca imi ve-ti da un raspuns cu deosebit respect va multumesc si va doresc ca bunul dumnezeu sa va dea sanatate d-voastra si familiei d-voastra si mult succes in cariera. cu deosebit respect iulia
Răspunde
 05-02-2014
Iasi
0766934219
eliza_pasat@yahoo.com
Avand in vedere ca pentru infractiunea de omor max special nu s-a redus sub 20 de ani, iar sotului i s-a aplicat ped de 20 de ani, din pacate nu se poate face nimic in acest caz. Insa este posibil ca,pe baza rap de evidentiere si in functie de propunerea Penitenciarului, dupa exec a trei patrimi din ped, sa beneficieze de liberare conditionata. Singura problema este ca fapta prezinta un pericol social ridicat, ceea ce poate duce la o amanare.

Avocat definitiv Eliza Pasat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.