Forum avocaţi > Drept penal

Trafic de droguri de risc in forma continua

03-02-2014

Buna ziua sotul meu este arestat din 12 april 2013 pentru trafic de droguri de risc in forma contrinua(cannabis).El si cu inca alti 2 invinuiti dintre care si un minor distribuiau droguri,din cercetarile facute a reiesit ca este vorba de 35g.A urmat un proces sotului meu ia dat o condamnare de 2ani cu executare si la ceilanti 2 cu suspendare.Acum cu nou cod penal ce putem face?are vre-o sansa sa scape sau mai putem face ceva? Arestatul are handicap cu stenoza aortica congenitala, pareza brat drept si oligrofen grad 2 .

Astept un raspuns va rog frumos .
Răspunde
 05-02-2014
Iasi
0766934219
eliza_pasat@yahoo.com
Vio_vio_br a scris pe 03-02-2014:
Buna ziua sotul meu este arestat din 12 april 2013 pentru trafic de droguri de risc in forma contrinua(cannabis).El si cu inca alti 2 invinuiti dintre care si un minor distribuiau droguri,din cercetarile facute a reiesit ca este vorba de 35g.A urmat un proces sotului meu ia dat o condamnare de 2ani cu executare si la ceilanti 2 cu suspendare.Acum cu nou cod penal ce putem face?are vre-o sansa sa scape sau mai putem face ceva? Arestatul are handicap cu stenoza aortica congenitala, pareza brat drept si oligrofen grad 2 .

Astept un raspuns va rog frumos .

Daca are condamnare definitiva nu se mai poate face nimic.daca hot nu este definitiva, trebuie atacata si poate aveti sanse la o suspendare sub supraveghere, dar cu conditia sa nu fie recidivist.

Avocat definitiv Eliza Pasat
Răspunde
 08-03-2017
Vizitator
Buna ziua ..sotul meu este in arest preventiv din data de 6.02.2017 pentry trafic de droguri..a fost prins in flagrant ca a vandut 70 grame de canabis..el fugind de la fata loculi acasa politisti au facut percheziti unde au mai gasit 5 KG de canabis..este la prima abatere as dori sa imi spuneti ce sanse sunt, in data de 5.3.2017 iau mai prelungit 20 de zile arestul
Răspunde
 09-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Maria a scris pe 08-03-2017:
Buna ziua ..sotul meu este in arest preventiv din data de 6.02.2017 pentry trafic de droguri..a fost prins in flagrant ca a vandut 70 grame de canabis..el fugind de la fata loculi acasa politisti au facut percheziti unde au mai gasit 5 KG de canabis..este la prima abatere as dori sa imi spuneti ce sanse sunt, in data de 5.3.2017 iau mai prelungit 20 de zile arestul

Buna ziua,

Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat care sa il asiste pe parcursul procedurilor de cercetare si apoi in fata instantei. Cantintatea de cannabis gasita la el acasa este destul de mare si probabil ca la infractiunea de trafic de droguri se va adauga si constituirea unui grup infractional organizat. Pedepsele in cazul acestor infractiuni sunt destul de mari si chiar daca nu are antecedente penale exista posibilitatea destul de mare sa primeasca o pedeapsa cu inchisoarea cu executare efectiva. Depinde foarte mult de implicarea sotul dvs. in toata "schema" de distribuire a drogurilor.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Maria a scris pe 08-03-2017:

Sansele ca sotul dvs sa fie judecat in stare de libertate sunt minime, avand in vedere gravitatea faptelor pentru care este cercetat. Pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri, sotul dvs. risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, la care este posibil sa se adauge si infractiunea de constituire sau aderare la grup infractional.
Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2017
Vizitator
Buna ziua avem avocat din ziua in care a fost dus la parghet respectiv a doua zj dupa arestare.el si-a recunoscut fapta .daca el avea sa dea pe altcineva se reducea pedeapsa cu jumate dar el nu are pe nimeni adica nu cunoaste nici o persoana singurul pe care a colaborat e persoana cu care i sa facut flagrantul!multumesc pentru raspunsuri
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.