Forum avocaţi > Dreptul muncii

Contract de munca fantoma

24-02-2014
medgidia
0723098702
claudiabaciu@rocketmail.com
am lucrat ca distribuitor la o firma fara contract de munca( mai bine zis la negru) iar in luna iulie 2013 pe data de 20 am avut un accident cu masina firmei (am iesit de pe sosea intr-un sant urmarile fiind avarierea usoara a masinii) iar dupa cele intimplate nu miam mai primit salariul ,fiind o intelegere intre mine si patron ca salariul sa ramina `pentru reparatiile masinii( tin sa mentionez ca acea intelegere a fost verbala ) si de aici am crezut ca totul este rezolvat fara alte probleme.
Dar nu a fost sa fie asa ,caci patronul respectiv mia deschis un proces prin care imi cere sai platesc reparatiile masinii suma fiind de aproape 100 de milioane de lei vechi.Suma care cu siguranta nu este reala deoarece masina a fost avariata usor.Problema este ca eu neavind contract de munca la acea data in actele depuse in dosar a aparut un contract de munca datat cu luna martie 2013 si care a fost suspendat de patron la 2 zile dupa accident adica pe 22 iulie 2013 iar semnatura de pe acest contract de munca nu este a mea.

-intrebarea mea este : ce as putea sa fac sau unde as putea sa ma adresez pentru a dovedi ca acest contract de munca este un contract fantoma si ca la data accidentului nu exista

VA MULTUMESC

claudia
Răspunde
 25-02-2014

Ca sa va inscrieti in fals impotriva unui inscris formulati plangere la politie sau parchet.
Consultati un avocat penttru indrumare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.