Forum avocaţi > Dreptul muncii

Litigii de munca

29-03-2014
Vizitator
Buna seara ,

am si eu mai multe intrebari :
in 2013 am dat in judecata firma la care lucram pt. ca am fost concediata pe motive ce nu tin de salariat ( inainte de a fi concediata am fost fortata sa-mi dau demisia si am refuzat) . In ziua in care mi s-a semnat decizia de comcediere firma a angajat pe altcineva pe postul meu , dar in contract a trecut alta incadrare. La tribunal am castigat procesul , dar firma a facut apel la Curte . si acolo judecatoarea a schimbat total decizia data de tribunal . Nu am primit momentan hotararea pt. ca nu a fost redactata momentan . Doresc sa pun urmatoarele intrebari : care sunt urmatoarele cai de atac , in conditiile in care mai am probe?. La tribunal nu au dorit sa-mi ia in considerare inregistrarile telefonice . Se poate ca judecatorul de la Curte sa nu ia in calcul ce a scris in hotarare judecatorul de la fond ? In dosar sunt multe dovezi care arata ca a fost o concediere disimulat si nu una reala , una din dovezi fiind declaratia martorului propus de firma ( declara ca 20% din activitatea mea a fost preluata de noua angajata +angajarea in aceeasi zi cu decizia data mie de preaviz .Firma a sustinut in judecata ca a fost reorganizare. ) . Se poate cere judecara la o instanta superioara ?
Eu sunt casnica si nu imi permit sa platesc chelt mari de judecata pe care le-a impus judecatorul de la curte , ce se intampla ? Se poate da o hotarare care nu mai poate fi atacat ? Cum este posibil ca judecatorul de la fond sa dea castig si cel de la curte nu , care sunt explicatiile atat timp cat lucrurile erau foarte clare ?
Multumesc anticipat .
Răspunde
 30-03-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Alina a scris pe 28-03-2014:
care sunt urmatoarele cai de atac , in conditiile in care mai am probe?

Nu mai aveți alte căi de atac.
Alina a scris pe 28-03-2014:
Eu sunt casnica si nu imi permit sa platesc chelt mari de judecata pe care le-a impus judecatorul de la curte , ce se intampla ?

Angajatorul se poate adresa unui executor judecătoresc pentru începerea executării silite.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.