Forum avocaţi > Dreptul muncii

Kuzarbeit

03-02-2022
Vizitator
Buna seara,Începând cu 01.01.2022 firma la care lucrez aplica program kuzarbeit. În data de 24.12.2021 ni s-a adus la cunoștință ca firma v-a aplica acest program începând cu 01.01.2022 pana în 31.01.2022.La data respectiva eu aveam un contract de munca pe funcția contabil șef pe județul Dolj cu 2400 lei salariu și 128 ore pe luna și alt contract pe aceiași firma ,aceiași funcție dar pe județul Olt cu 1200 lei și 32 ore .Mie când mi s-a dat decizia,eram anunțată ca mi se reduce programul de la 160 la 120 ore,fără a mi se spune distinct pe județe.Apoi directorul m-a pontat 116 ore ,patru zile pe săptămână adică ore la dolj și la olt am fost pontata cu 4 ore pe luna.Acest lucru s-a întâmplat fata alt act suplimentar în afara deciziei.Normal pe craiova trebuia sa mi se mărească salariu de la 2400 la 2550 de la 01.01.2022.Dar ca să nu mai facă acest lucru mi-au mărit salariu la Craiova și micșorat la slatina și anume 3540 la Craiova și 60 lei la Slatina fără act adițional. Este corect?Dacă eu pana în acest moment mi s-a plătit Concediu de odihna la nivelul salariului de 2400 este corect?Atribuțiile au rămas aceleași indiferent de diminuare program de lucru.Eu merg în continuare 8 ore pe săptămână la olt chiar dacă ei ma postează cu 4 ore pe luna.Eu nu îmi pot exercita atribuțiile în acest interval.Ce pot face în acest caz?Dacă o sa îmi vina actele adiționale de modificare și nu le snez ce se poate întâmpla?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.