Forum avocaţi > Dreptul muncii

Pot refuza semnarea unui document?

07-09-2024

Bună seara, lucrez în cadrul unei corporații iar de câteva luni nu mai reuṣesc să îmi ating targetul de productivitate.
Cei de la HR au venit cu un document numit "Planul de îmbunătățire" pe care trebuie să-l semnez.
În mare parte cuprinde informatii ṣi metrici despre aṣteptările performanței mele.
Acest document cuprinde ṣi un paragraf care spune:
"CONFIRMAREA ȘI AUTORIZAREA DIN PARTEA ANGAJATULUI: Vom plasa o copie a acestui plan în dosarul tău personal. Dacă nu îndeplinești așteptările evidențiate mai sus, dacă nu continui să le îndeplinești și dacă nu menții un nivel îmbunătățit de performanță, vei fi supus unor măsuri suplimentare, până la și inclusiv desfacerea contractului de muncă. "

Pentru mine sună ca ṣi cum mi-aṣ da demisia prematur.

Pot refuza semnarea acestui document?
Răspunde
 11-09-2024

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Puteti refuza, dar nu va ajuta cu nimic.
Dovada comunicarii documentului catre dvs. poate fi facuta si pe alte cai, iar angajatorul este indreptatit sa aiba anumite asteptari pe care sa vi le aduca la cunostinta.
Documentul face parte din procedura de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale salariaţilor, oligatorie de altfel.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-03-2025
Vizitator
In mod normal trebuiau sa te concedierea pt. ca esti si neperformant si neproductiv. Tu ar trebui sa le multumesti ca inca esti acolo, in loc sa faci fite.
Normal, trebuiau sa te concedieze ca nu esti bun si sa caute altii care pot.
Răspunde
 28-03-2025
Vizitator
°sa te concedieze
Răspunde
 28-03-2025
Vizitator
Cred ca, intre timp, te-au si concediat deja...
Răspunde
 20-08-2025
Vizitator
Bai da rautaciosi sunt unii...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.