Forum avocaţi > Dreptul muncii

Plingere penala

27-06-2014
Vizitator
buna ziua ma numesc balan maxim si am lucrat pe o perioada de 6 luni in lituania dar pentru ultima luna lucrata nu am primit bani,vreau sa depun o plingere penala impotriva patronului respectiv si sa recuperez ce mi se cuvine.va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in rezolvarea problemei
Răspunde
 30-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
adresati-va unui avvocat din lituania in vederea conceperii unei plangeri, in concordanta cu legislatia lor

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-08-2014
Bucuresti
0722415993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Intai de toate trebuie stabilit unde se afla sediul angajatorului.
Daca acesta isi are sediul in Romania, atunci se aplica legile romane, atat cele penale, cat si cele ale dreptului muncii.
Cat priveste un penal, solutiile sunt de neincepere a urmaririi penale, fiind greu de convins un procuror ca a existat un abuz prin neplata salariului.

Avocat Specializat in litigii de munca
Tel. 0722.415.993
www.avocat-dreptul-muncii.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.