Forum avocaţi > Dreptul muncii

Accident de munca

15-09-2014
Vizitator
In ian.2014 sotul meu (sofer de tir) a suferit un accident in care nu a fost implicata decat propria lui persoana. A urcat in tir sa-si ia actele solicitate de catre furnizor si a cazut din tir fapt ce i-a cauzat o fisura la 2 inele din coloana vertebrala. Accidentul s-a petrecut in afara tarii (in Germania), unde a fost si operat dar in urma acestui accident a ramas cu o tetrapareza la mina si la picior fapt ce a dus la pensionarea pe caz de boala gradul III .
Va rog sa-mi spune-ti daca am sanse sa cer societatii unde lucra plata recuperarii de care are nevoie in continuare , deoarece de la accident si pina in prezent unitatea din punct de vedere financiar nu m-a ajutat ca sa nu mai mentionez si faptul ca i-au pierdut GPS-ul propriu care il avea in momentul cursei si la insistentele mele mi-au returnat doar cca.60% din valoarea obiectului pe motiv ca mi-au aplicat marja de uzura. Sunt multe inadvertente intre fapte si procesul verbal de la ITM.
Ma puteti ajuta cu un raspuns cit mai urgent deoarece procesul verbal de constatare a fost finalizat pe 20.08.2014.
multumesc anticipat!
Răspunde
 22-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
eu cred, din ce scrieti, ca sunt sanse de aceea va recomand sa apelati la un avocat din orasul dvs care sa va studieze in amanunt situatia si actele detinute de dvs si sa vedeti ce decideti impreuna

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.