Forum avocaţi > Dreptul muncii

Nu a inregistrat contractul

09-04-2015
Vizitator
buna ziua,
in data de 28.07.2014, am inceput activitatea in cadrul unei firme. am descoperit cu stupoare ca angajatorul nu a inregistrat contractul de munca, iar eu din acest motiv nu pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil.
tin sa mentionez ca eu nu mai am contractul, sa demonstrez ca am semnat pe data de 28.07.2014.
pot sa fac o plangere angajatorului? cum pot recupera acest prejudiciu?
multumesc.
Răspunde
 10-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, puteti face plangere, dar va trebui sa o si dovediti.

Prejudiciul il puteti recupera numai printr-o actiune in instanta, Si aceasta va trebui sa o dovediti.

Daca spuneti ca nu mai aveti contractul, va fi cam greu sa dovediti cele ce sustineti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2015
Vizitator
Buna ziua,
In instanta pot sa demonstrez ca am lucrat acolo cu urmatoarele:
mi-a fost facuta adresa de mai, am trimis mail clientilor cu ofertele produselor ce le vinde firma ( partener Telekom - vanzari directe, B2B), am colegi care pot fi luati ca martori.
In aceste conditii ce sanse am?
Multumesc.
Răspunde
 14-05-2015
Bucuresti
0723746892
avocatstoian@yahoo.com
Poate puteti face si dovada ca in toata perioada v-au achitat drepturile salariale - asta in cazul in care plata se efectua in cont bancar. Intr-o asemenea situatie nu ar mai exista niciun dubiu ca ati fost angajata respectivei societati.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.