Forum avocaţi > Dreptul muncii

Pentru ca am plecat cu demisie la zi administratorul firmei a suspendat contractul de munca

01-09-2015
Vizitator
buna,eu sunt sofer profesionist de meserie si miam dat demisia la zi de la sc.unde lucram deoarece firma nu sia respectat obligatile contractuale si verbale,plus ca ma obliga sa conduc cu masina care avea probleme tehnice. Pentru ca am plecat cu demisie la zi administratoru firmei a suspendat contractul de munca cercetanduma indisciplinar fara sa ma anunte.La o luna de la demisia mea contractul nu este inkis.Va rog sami spuneti ce trebue sa fac.. multumesc.
Răspunde
 01-09-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In functie de decizia data de directorul societatii trebuie analizat pasii ce trebuie urmati.

Posibil o actiune in instanta, dar trebuie vazut tipul de actiune: in anularea cercetarii disciplinare sau obligarea la desfacerea contractului de munca.

Va trebui sa contactati un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
trebuie sa vedeti ce decizie va da directorul societatii. In cazul in care nu veti fi de acord cu decizia luata pueti introduce actiune in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
O rog pe colega Roxana Dumitru sa nu mai dubleze raspunsul dat de alt avocat.
De asemenea, il rog pe administratorul acestui site sa nu mai puncteze un raspuns dublat, deoarece am constatat aceasta situatie in multe cazuri.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-09-2015
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
Buna ziua,

Pentru Avocat Roxana Dumitru:
Apreciez ca participati la discutiile din forum, dar am rugamintea sa oferiti pe viitor raspunsuri unice si cat mai detaliate. Vedeti si recomandarile de postare :

"mesajele postate trebuie să fie informative și cât mai detaliate, deci să nu fie scrise doar pentru a crește numărul postărilor. Vom suspenda afișarea în top a oricărui avocat care publică mesaje neinformative, cu scopul vădit doar de a se poziționa mai sus în clasament.

De altfel, conform testelor noastre, un avocat care oferă un răspuns clar și bine documentat are șanse mai mari să fie angajat într-o cauză deoarece printr-un răspuns competent iși demonstrează expertiza în acel domeniu - un răspuns expeditiv poate da și o persoană fără expertiză, deci nu oferă credibilitate. În concluzie, este și in interesul d-vs. să scrieți răspunsuri care au un nivel calitativ cât mai ridicat. Sugestie: completați răspunsurile cu fragmente de lege și jurisprudență."
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.