Forum avocaţi > Dreptul muncii

Adeverinta pt vechimea in munca

12-02-2016
Vizitator
Am lucrat intre 01-04-1980 si 22-04-19081 la INTREPRINDEREA DE CONSTRUCTII METALICE SI PREFABRICATE(ICMP) din str Actiuni nr 2-4 sector 4.Am nevoie pt dosarul de pensionare o adeverinta di care sa rezulte ca am lucrat in aceasta perioada cu sporul de vechime pe care l-am avut. Am vorbit la ITM BUC,REGISTRUL COMERTULUI si la ARHIVA MUN BUC. Peste tot mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta pt ca intreprinderea nu mai exista, In disperare de cauza ma adresez dv. cu rugamintea daca se poate sa ma ajutati sa obtin aceasta adeverinta. Cu mii de mutumiri,stima si deosebit respect. Niculai Ioan.
Răspunde
 14-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
In situatia dvs. dovada se face cu mentiunea din cartea de munca.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-08-2018
Vizitator
Acesta nu este un răspuns demn dat de xptre un avocar. La toate fostele intreprinderi au existat arhive și au fost preluate de către firme autorizate specializate in acest domeniu.
Răspunde
 11-04-2019
Vizitator
buna ziua va rog ma puteti ajuta cu o adresa a arhivelor Intrepriderea de Constructii Metalice si Prefabricate care inainte de 1989 era la adresa str .Preciziei Militari deoarece am nevoie de adeverinta din care sa rezulte acordul global ,toxicitate ,spor de noapte si categorie .Va rog macar o adresa de e mail .Multumesc
Răspunde
 11-04-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Popa Istina a scris pe 11-04-2019:
buna ziua va rog ma puteti ajuta cu o adresa a arhivelor Intrepriderea de Constructii Metalice si Prefabricate care inainte de 1989 era la adresa str .Preciziei Militari deoarece am nevoie de adeverinta din care sa rezulte acordul global ,toxicitate ,spor de noapte si categorie .Va rog macar o adresa de e mail .Multumesc

Buna ziua, daca intreprinderea respectiva nu mai exista la acea adresa sau s-a desfiintat, atunci solicitati aceasta adeverinta de la Arhivele Nationale.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2021
Vizitator
Bună ziua, ati reușit sa găsiți, întreb pentru ca și tatăl meu este în același situație legata de acest loc de munca
Răspunde
 15-12-2021
Vizitator
Buna ziua. Am și eu o întrebare,mama a renunțat la pensia ei de la colectiv și sau Cap-ul cum era înainte și ia pensia de urmaș de la tata. Aceasta pensie nu creste cum cresc celălalte? Mulțumesc
Răspunde
 13-09-2023
Vizitator
buna ziua!
ati reusit sa aflati ceva de arhivele de la intreprindere din preciziei?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.