|
08-10-2013 |
 | Chiriac anda Vizitator |
| am incheiat locul de munca prin restructurarea postului cu plecare in somaj spunand sa facem inventarul in magazin si am fost fefuzata precum ca nu e cazul tinand cont de faptul ca am lucrat mai multi ani si nu au fost probleme iar acum dupa aproximativ un an primesc acasa citatie la politie precum ca sunt acuzata de delapidare.Cum este posibil acest lucru tinand cont de faptul ca angajatorii au facut inventarul cu celelalte angajate ramase in magazin respectiv la aproximativ trei luni de zile dupa plecarea mea.Problema e ca momentan nici nu sunt in tara sa pot fi prezenta.DOMNULE AVOCAT cu aceasta intrebare va deranjez si poate imi puteti da un raspuns sa stiu si eu cum sa procedez la ce sa ma astept ,.VA MULTUMESC | |
|
|
|
14-10-2013 |
 | Raluca ANA Vizitator |
| Chiriac Anda a scris pe 08-10-2013: am incheiat locul de munca prin restructurarea postului cu plecare in somaj spunand sa facem inventarul in magazin si am fost fefuzata precum ca nu e cazul tinand cont de faptul ca am lucrat mai multi ani si nu au fost probleme iar acum dupa aproximativ un an primesc acasa citatie la politie precum ca sunt acuzata de delapidare.Cum este posibil acest lucru tinand cont de faptul ca angajatorii au facut inventarul cu celelalte angajate ramase in magazin respectiv la aproximativ trei luni de zile dupa plecarea mea.Problema e ca momentan nici nu sunt in tara sa pot fi prezenta.DOMNULE AVOCAT cu aceasta intrebare va deranjez si poate imi puteti da un raspuns sa stiu si eu cum sa procedez la ce sa ma astept ,.VA MULTUMESC Este necesar sa va angajati un avocat pentru a vedea actele de la dosar | |
|
|
|
15-10-2013 |
| multumesc pentru raspuns dar exista o problema eu nu pot ajunge in tara cel putin inca 4 luni de zile.Aici e problema as dori sa stiu pana ajung se poate intampla ceva in lipsa mea, ma refer la faptul nefiind prezenta pentru a da declaratie..VA MULTUMESC si asteptraspuns. | |
|
|
|
15-10-2013 |
 | Raluca ANA Vizitator |
| Tocmai de aceea este necesară angajarea unui avocat pentru a vedea stadiul dosarului. Nu vă pot da mai multe informații referitoare la situatia dumneavoastra atat timp, cat nu vad dosarul. Pentru alte nelamuriri, ma puteti contacta la adresa de e-mail av.anaraluca@gmail.com sau la nr de tel. 0744.92.13.28 | |
|
|
|
16-10-2013 |
| Buna ziua,in primul rand tin sa va multumesc pentru raspuns in al doilea rand as dori sa va intreb daca sunteti avocat in galati deoarece eu de acolo sunt si apartin,sa pot sti daca pot sa iau legatura cu dumneavoastra,in problema care o am.in legatura cu respectivul dosar nici nu stiu deexistenta lui deoarece eu sunt plecata din luna lui august anul acesta iar in timpul acesta am fost anuntata de cei de acasa ca au primit o citatie la politie si spunandumi ca este vorba de delapidare la respectivul loc de munca care eu am plecat anul trecut cu toate in regula..Pot sa-mi angajez avocat in cazul in care eu nu sunt prezenta doar pentru simplul fapt ca am fost chemata la politie si nu am putut fi prezenta.Ma gandesc numai la faptul ca eu nefiind in tara sa nu ma trezesc la un moment dat ca sunt data in judecata .Se poate intampla acest lucru in lipsa mea,daca nu are cine sa ma apere ´´ça avocat bineinteles.Im cer scuze daca am unele greseli de exprimare.Va multumesc inca odata ca ma tineti totusi la curent cu raspusurile si nu ma lasati prea mult in asteptare.o zi buna in continuare. | |
|
|
|
16-10-2013 |
 | Raluca ANA Vizitator |
| Chiriac Anda a scris pe 16-10-2013: Buna ziua,in primul rand tin sa va multumesc pentru raspuns in al doilea rand as dori sa va intreb daca sunteti avocat in galati deoarece eu de acolo sunt si apartin,sa pot sti daca pot sa iau legatura cu dumneavoastra,in problema care o am.in legatura cu respectivul dosar nici nu stiu deexistenta lui deoarece eu sunt plecata din luna lui august anul acesta iar in timpul acesta am fost anuntata de cei de acasa ca au primit o citatie la politie si spunandumi ca este vorba de delapidare la respectivul loc de munca care eu am plecat anul trecut cu toate in regula..Pot sa-mi angajez avocat in cazul in care eu nu sunt prezenta doar pentru simplul fapt ca am fost chemata la politie si nu am putut fi prezenta.Ma gandesc numai la faptul ca eu nefiind in tara sa nu ma trezesc la un moment dat ca sunt data in judecata .Se poate intampla acest lucru in lipsa mea,daca nu are cine sa ma apere ´´ça avocat bineinteles.Im cer scuze daca am unele greseli de exprimare.Va multumesc inca odata ca ma tineti totusi la curent cu raspusurile si nu ma lasati prea mult in asteptare.o zi buna in continuare. Buna seara, Sunt de la Bucuresti,insa va pot asista la Galati. Comunicati-mi pe adresa de e-mail citatia pentru a vedea in ce calitate sunteti chemata la politie.(invinuit, martor etc). In functie de acest lucru, va voi transmite ce trebuie facut mai departe. O seara buna, Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
18-10-2013 |
 | CHIRIAC ANDA Vizitator |
| Buna ziua Doamna avocat imi cer scuze ca va scriu tot pe feisbuk dar nu ma pricep momentan sa trimit altfel.Problema sta in felul urmator,am vb cu baiatul acasa si mi-a spus ca sunt chemata in dosar penal in calitate de faptuitor .Mi-a maispus ca s-a dus ieri si astazi la politie sa transmita aceleui inspector care a trimis citatia ca nu sunt in tara dar nu la gasit acolo si a ramas sa se duca de luni ,dumnevoastra ce spuneti procedez bine daca il las sa se duca sau nu .Spuneti-mi va rog cum sa procedez in acest caz . | |
|
|
|
18-10-2013 |
 | Avocat.ana 0744921328 av.anaraluca@gmail.com
|
| CHIRIAC ANDA a scris pe 18-10-2013: Buna ziua Doamna avocat imi cer scuze ca va scriu tot pe feisbuk dar nu ma pricep momentan sa trimit altfel.Problema sta in felul urmator,am vb cu baiatul acasa si mi-a spus ca sunt chemata in dosar penal in calitate de faptuitor .Mi-a maispus ca s-a dus ieri si astazi la politie sa transmita aceleui inspector care a trimis citatia ca nu sunt in tara dar nu la gasit acolo si a ramas sa se duca de luni ,dumnevoastra ce spuneti procedez bine daca il las sa se duca sau nu .Spuneti-mi va rog cum sa procedez in acest caz . In primul rand trebuie sa imi spuneti in ce data ati fost convocata sa va prezentat in fata organului de urmarire penala. Eu va sfatuiesc sa mandatati un avocat, deaorece chiar daca va merge baiatul dumneavoastra sa anunte imposibilitatea dvs de prezentare la acest moment, cei de la politie nu vor astepta 4 luni pentru a va intoarce dvs. si puteti fi adusa in fata organului de urmarire penala cu mandat de aducere. Tineti-ma la curent, | Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
19-10-2013 |
| In primul rand va multumesc din nou pentru atentia care mi-o acordati in privinta problemei pe care o am si imi este foarte greu sa ma descurc deoarece nu sunt in tara. Doamna avocat citatia a venit la inceputul lunii precedente mai exact pe data de 2.In citatie se specifica ca dosarul e din luna a 8 adica august 2013 anul acesta.Eu nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva ca dupa un an de zile sa se intample acest lucru.In cazul acesta eu va intreb cum este posibil ca intr-un magazin sa se faca inventarul fara contabila de fiecare data mai exact ei ne spuneau faceti inventarul la care fiecare dintre noi care lucram adica 3 fete eram luam cate un caiet si scriam toata marfa din magazin si predam caietele a 2 zi .Niciodata cat am lucrat la dansii aproximativ 10 11 ani dintre care numai 6 iau trecut pe cartea de munca nu au fost probleme adica sa vina sa spuna fetelor nu a iesit bine inventarul..Atat timp cat eu am plecat in regula mai exact anul trecut cand am fost data in somaj se facuse inventarul la inceputul lunii septembrie cam pe data de 3 dupa care pe data de 18 am fost data in somaj si va reamintesc ca am cerut din nou da se faca inventarul pe motiv ca nu sunt probleme.la randul meu si eu as avea foarte multe de spus in privinta lor daca miar fi de folos EX..la casa niciodata nu se batea cati bani se facea.adica faceam 30 ...40 mil la casa de marcat numai 10 ,,,15 restul de bani se ascundeau sii luau seara sau ne punea in caz de control sanipid ..itm...saaa.mai departe sai mituim si multe altele. MLTUMESCsi inca odata astept un sfat de la dumnevoastra,,,,, | |
|
|
|
19-10-2013 |
|
| Chiriac Anda a scris pe 18-10-2013: In primul rand va multumesc din nou pentru atentia care mi-o acordati in privinta problemei pe care o am si imi este foarte greu sa ma descurc deoarece nu sunt in tara. Doamna avocat citatia a venit la inceputul lunii precedente mai exact pe data de 2.In citatie se specifica ca dosarul e din luna a 8 adica august 2013 anul acesta.Eu nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva ca dupa un an de zile sa se intample acest lucru.In cazul acesta eu va intreb cum este posibil ca intr-un magazin sa se faca inventarul fara contabila de fiecare data mai exact ei ne spuneau faceti inventarul la care fiecare dintre noi care lucram adica 3 fete eram luam cate un caiet si scriam toata marfa din magazin si predam caietele a 2 zi .Niciodata cat am lucrat la dansii aproximativ 10 11 ani dintre care numai 6 iau trecut pe cartea de munca nu au fost probleme adica sa vina sa spuna fetelor nu a iesit bine inventarul..Atat timp cat eu am plecat in regula mai exact anul trecut cand am fost data in somaj se facuse inventarul la inceputul lunii septembrie cam pe data de 3 dupa care pe data de 18 am fost data in somaj si va reamintesc ca am cerut din nou da se faca inventarul pe motiv ca nu sunt probleme.la randul meu si eu as avea foarte multe de spus in privinta lor daca miar fi de folos EX..la casa niciodata nu se batea cati bani se facea.adica faceam 30 ...40 mil la casa de marcat numai 10 ,,,15 restul de bani se ascundeau sii luau seara sau ne punea in caz de control sanipid ..itm...saaa.mai departe sai mituim si multe altele. MLTUMESCsi inca odata astept un sfat de la dumnevoastra,,,,, Buna ziua, Doamna Chriac, toate aceste lucruri trebuie declarate la politie, acestea constituie apararea dvs. si de asemenea cum v-am spus trebuie sa luam legatura cu cel care instrumenteaza cazul dvs. Pe citatie trebuie mentionata si data si ora la care ati fost convocata la politie. Acest lucru ma interseaza. | Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
19-10-2013 |
| Buna ziua Doamna avocat, in legatura cu ce mi-ati spus aseara, va pot spune ca pe domnul respectiv care se ocupa de caz se numeste ,Inspector CALIN PAUL data de prezentare a fost 3-10-2013 ora 10 si 30 de minute.As dori sa va mai intreb daca se poate si nu va deranjez prea mult cu problema mea daca este posibil sa fiu aparata de avocat in lipsa mea adica sa poata fi prezent si sa ma apere in fata justitiei daca se ajunge acolo ca banuiesc ca odata ce sa intocmit dosar penal tot ce e posibil sa ajunga in instanta. | |
|
|
|
19-10-2013 |
|
| Dvs aveti in acest moment calitatea de faptuitor, nu sunteti inca nici invinuit si nici inculpat. Nu este obligatoriu sa ajungeti in instanta, deoarece procurorul poate dispune neinceperea urmaririi penale. Asa cum v-am spus la un moment dat trebuie sa veniti sa dati acea declaratie pentru a expune si punctul dvs de vedere cu privire la fapta de care sunteti acuzata. In acest context este util sa luam legatura cu dl. inspector si sa vedem ce putem face. In ceea ce priveste intrebarea referitoare la asigurarea apărării in cursul judecatii, avocatul poate reprezenta inculpatul (nu este necesar ca inculpatul sa se prezinte), daca acesta nu este arestat pe durata desfasurarii procesului. | Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
19-10-2013 |
| Va multumesc din suflet pentru raspuns m-ati mai linistit un pic si totodata si familia mea va multumeste caci si ei erau ingrijorati.Acum as dori totusi sa va intreb cum sa procedez mai departe.E bine sa se duca baiatu sa ii spuna domnului inpector ca nu sunt in tara sa vedem ce spune dumneavoastra ce parere aveti sau eu stiu poate totusi ma puteti indruma.In general nu sunt razbunatoare dar daca dumnezeu ma va ajuta sa ies din aceasta problema care imi strica totusi reputatia , la randul meu ii voi da eu in judecata pentru calomnie sau sau cum se mai spune dar pana atunci sunt constienta ca mai e drum de parcurs. | |
|
|
|
19-10-2013 |
|
| Chiriac Anda a scris pe 19-10-2013: Va multumesc din suflet pentru raspuns m-ati mai linistit un pic si totodata si familia mea va multumeste caci si ei erau ingrijorati.Acum as dori totusi sa va intreb cum sa procedez mai departe.E bine sa se duca baiatu sa ii spuna domnului inpector ca nu sunt in tara sa vedem ce spune dumneavoastra ce parere aveti sau eu stiu poate totusi ma puteti indruma.In general nu sunt razbunatoare dar daca dumnezeu ma va ajuta sa ies din aceasta problema care imi strica totusi reputatia , la randul meu ii voi da eu in judecata pentru calomnie sau sau cum se mai spune dar pana atunci sunt constienta ca mai e drum de parcurs. Ma bucur ca v-ati mai linistit. Eu insa va sfatuiesc sa mearga un avocat sa vorbeasca cu dl inspector din mai multe motive. Familia dvs ma poate suna la nr afisat mai jos. | Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
19-10-2013 |
| Doamna avocat va multumesc din nou pentru raspuns teama cea mai mare la care ma gandeam era faptul ca nu cumva sa ma trezesc cu vreo amenda pentru neprezentare sau cum ati spus si dumneavoastra mandatul de aducere in tara.Am sa tin cont de sfatul dumneavoastra si am sa imi iau un avocat in galati sa mearga la inspector sa vada ce se poate face.Sper ca daca voi mai avea nevoie de an sfat din partea dumneavoastra sa pot apela cu toata increderea si totodata imi doresc de la bunul dumnezeu sa va pot intalni vreodata sa va pot multumi personal.Dumnezeu sa va dea sanatate bucurii si tot ceea ce va doriti de la viata sa se implineasca.CU STIMA SI RESPECT CHIRIAC ANDA | |
|
|
|
19-10-2013 |
|
| Va multumesc. Va rog insa sa cititi mesajele cu atentie | Raluca ANA 0744.92.13.28 av.anaraluca@gmail.com | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |