Forum avocaţi > Dreptul muncii

Discriminare la locul de munca

21-11-2013

Buna ziua,

Am lucrat la o companie in perioada august-nov.2013 , angajata cu ctr. de munca perioada nedeterminata si perioada pe proba 3 luni. Mentionez ca aceasta perioada a fost una foarte aglomerata, existand un flux mare de client, timp in care am lucrat cate 12-13 ore pe zi , fara a mi se plati orele suplimentare.
Dupa acesta perioada , mai exact 87 de zile m-au anuntat ca imi inceteaza contractual la ei, ca nu imi vor mai prelungi contractul.
Eu am si un handicap usor , rezultat in urma unui accident, vizibil (schiopatez la mers).Conform legii perioada de proba este de 30 de zile , insa ei nu mi-au cerut la angajare certificatul de handicap. Conform analizelor de la Medicina Muncii sunt apta pentru ca era o munca de birou.
Daca ii dau in judecata pentru discriminere, am vreo sansa de castig , atata vreme cat ei mi-au precizat ca e legal ca m-au informat in perioada de proba si ca eu nu le-am prezentat certificatul?
Tin sa mentionez ca institutia este o Banca.
Va multumesc.
Răspunde
 21-11-2013
Suceava
0744642483
tudosaav@personal.ro
Te sfatuiesc sa mergi pe dreptul muncii, nu pe lege speciala. Oricum informatiile tale sint incomplete, nu pot sa-mi fac o parere clara in momentul de fata.
Răspunde
 21-11-2013

Va multumesc pentru raspuns.
Daca aveti nevoie de alte informatii va rog sa-mi spuneti si eu va raspund.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.