Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Angajatorul nu ne-a mai dat nici de lucru dar nici banii restanti si nici lichidare nu ne-a facut

24-11-2013

Buna, Ma numesc Adrian si sunt din Sibiu,Eu si mai multi concetateni am fost angajati la o firma nemteasca cu reprezentanta in romania ca sa mergem sa lucram in Germania la montat parcuri fotovoltaice. Un timp a fost bine dar dupa un an si ceva au inceput sa taie din bani sa intarzie cu salariile ca pana la urma sa ne lase pur si simplu si fara lucru si fara bani[doua luni lucrate in Germania cu tot cu salariu in tara si diurnele corespunzatoare]. Reprezentanta firmei s-a evaporat iar un fost angajat[la birouri] a deschis o firma cu acelasi profil de activitate si a continuat sa lucreze cu neamtul din dotare [fostul nostru angajator] in timp ce noi a trebuit sa vorbim cu un avocat sa platim taxa de timbru pentru a baga firma in insolventa. Momentan dosarul se afla la tribunalul Sibiu dar ca se intarzie solutionarea si nu stim de ce? Avocatul cu care am vorbit sa ne reprezinte a zis ok iar dupa aia a zis ca nu mai poate ca el reprezinta firma si nu poate sa reprezinte si una si alta.Am fost la itm au zis ca nu pot face nimic.Am fost la finante la fel au zis. De avocat nu mai putem da iar de la tribunal imi zice ca nu pot sa imi spuna nimic ca nu sunt parte in dosar. Acum suntem in continuare angajati la aceeasi firma doar ca nu primim salarii si nici de lucru. Intrebarea mea este ;avem vreo sansa sa ne recuperam banii si sa scapam de contractele alea? Ce pot face ca sa ne recuperam banii ca am inteles ca ar fi un fond de unde statul in situatii ca acestea ar plati in locul angajatorului? O solutie va rog?
Răspunde
 25-11-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Adrian72 a scris pe 24-11-2013:
Buna, Ma numesc Adrian si sunt din Sibiu,Eu si mai multi concetateni am fost angajati la o firma nemteasca cu reprezentanta in romania ca sa mergem sa lucram in Germania la montat parcuri fotovoltaice. Un timp a fost bine dar dupa un an si ceva au inceput sa taie din bani sa intarzie cu salariile ca pana la urma sa ne lase pur si simplu si fara lucru si fara bani[doua luni lucrate in Germania cu tot cu salariu in tara si diurnele corespunzatoare]. Reprezentanta firmei s-a evaporat iar un fost angajat[la birouri] a deschis o firma cu acelasi profil de activitate si a continuat sa lucreze cu neamtul din dotare [fostul nostru angajator] in timp ce noi a trebuit sa vorbim cu un avocat sa platim taxa de timbru pentru a baga firma in insolventa. Momentan dosarul se afla la tribunalul Sibiu dar ca se intarzie solutionarea si nu stim de ce? Avocatul cu care am vorbit sa ne reprezinte a zis ok iar dupa aia a zis ca nu mai poate ca el reprezinta firma si nu poate sa reprezinte si una si alta.Am fost la itm au zis ca nu pot face nimic.Am fost la finante la fel au zis. De avocat nu mai putem da iar de la tribunal imi zice ca nu pot sa imi spuna nimic ca nu sunt parte in dosar. Acum suntem in continuare angajati la aceeasi firma doar ca nu primim salarii si nici de lucru. Intrebarea mea este ;avem vreo sansa sa ne recuperam banii si sa scapam de contractele alea? Ce pot face ca sa ne recuperam banii ca am inteles ca ar fi un fond de unde statul in situatii ca acestea ar plati in locul angajatorului? O solutie va rog?

Buna ziua,

Dati-mi nr de dosar sa vad daca pot afla ceva despre stadiul dosarului dvs.

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
 25-11-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Adrian72 a scris pe 24-11-2013:

De asemenea doresc sa vad si contractul dvs de munca. Il puteti trimite pa adresa de mai jos.

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
 26-11-2013
Vizitator
1802/85/2013 sau asset solar
Răspunde
 29-11-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Adrian72 a scris pe 26-11-2013:
1802/85/2013 sau asset solar

Vi s-a anulat cererea pentru lipsa timbrarii. Asa cum va spuneam in mesajul anterior, ar fi util daca as vedea si contractul de munca.

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
 08-12-2013
Vizitator
asta cu timbrarea a fost demult.acum am pus noi bani si am platit timbru ca sa intre firma in insolventa.
Răspunde
 18-12-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Adrian72 a scris pe 07-12-2013:
asta cu timbrarea a fost demult.acum am pus noi bani si am platit timbru ca sa intre firma in insolventa.

Sa inteleg ca atri introdus o alta cerere?

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
 22-12-2013
Vizitator
am pus noi bani pentru timbru si acum asteptam sa vedem ce se intampla. avocatul ne-a tot mintit cu una cu alta pina ne-a exasperat pentru ca pina la urma sa nu mai putem da de el nici la birou nici la telefon.de la tribunal nu pot afla nimic ca zic ei ca eu nu sunt parte din dosar, iar de avocat nu dam nicicum,asa ca suntem in plop si plopul in aer. contractele ni le-a cerut domnul avocat ca sa le duca la tribunal la dosar dar nu sunt sigur daca au ajuns unde trebuie, de fapt acum nu mai sunt sigur de nimic din ce am vorbit cu domnul avocat. daca sunteti din sibiu unde va pot gasi? va multumesc.
Răspunde
 23-12-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Adrian72 a scris pe 22-12-2013:
am pus noi bani pentru timbru si acum asteptam sa vedem ce se intampla. avocatul ne-a tot mintit cu una cu alta pina ne-a exasperat pentru ca pina la urma sa nu mai putem da de el nici la birou nici la telefon.de la tribunal nu pot afla nimic ca zic ei ca eu nu sunt parte din dosar, iar de avocat nu dam nicicum,asa ca suntem in plop si plopul in aer. contractele ni le-a cerut domnul avocat ca sa le duca la tribunal la dosar dar nu sunt sigur daca au ajuns unde trebuie, de fapt acum nu mai sunt sigur de nimic din ce am vorbit cu domnul avocat. daca sunteti din sibiu unde va pot gasi? va multumesc.

Buna ziua,
Asa cum v-am spus cererea dvs a fost anulata ca netimbrata. M-am uitat daca sunt alte dosare din acest an cu Asset Solar, dar nu am gasit nimic la Tribunalul Sibiu, prin urmare cred ca nu a mai fost introdusa vreo actiune.

Ma puteti gasi la numarul de telefon de mai jos.

O zi frumoasa,

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.