Forum avocaţi > Dreptul muncii

Indemnizație creștere copil

07-03-2018

Buna ziua! Pe data de 20.10 ar trebui sa-mi reiau activitatea după concediul creștere copil(2luni inainte de a împlini 2 ani copilul).Întrebarea mea este :in acea luna indemnizația se mai acorda până la acea dată sau nu se mai acorda deloc?Multumesc
Răspunde
 09-03-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Deoarece nu se pot primi doua sume in acelasi timp, daca stimuentul se va achita incepand cu 01.11, atunci pe luna octombrie se va plati indemnizatia.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-03-2018

Mulțumesc,ma interesa sa aflu daca indemnizația se acorda până pe data de 20,apoi devenind salariat. Se acorda si pentru jumatate de luna???
Răspunde
 14-03-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Se acorda exact pana la data la care aveti dreptul.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-08-2018
Vizitator
Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. În data de 04.12.2017 m-am angajat la actualul loc de munca cu contract pe perioada nedeterminata. În aprilie am aflat ca sunt însărcinată și am anunțat în scris angajatorul.
In perioada 01.08-22.08.2018 am avut concediu medical pt risc în sarcina. Având în vedere ca în anul 2017 nu am lucrat și nu am beneficiat de șomaj, când ar trebui sa întru în prenatal ca să beneficiez de indemnizație creștere copil? Data probabila a nașterii este 17.12.2018. Mulțumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.