Forum avocaţi > Litigii

Executare judecatoreasca card credit Citibank

05-09-2018
Vizitator
Buna ziua,

Luni, 3 septembrie, am primit notificare prin SMS de la bancile unde am conturi ca mi s-a pus poprire pe conturi. Mentionez ca nu am primit notificare prin posta sau la lcoul d emunca in prealabil pentru asta.

Suma poprita este in jur de 2400 ron, aferenta unui card de credit (cred) Citibank pe care l-am avut in 2009 si de care nici nu imi mai aminteam sa fie deschis.
Le-am cerut celor de la biroul de executare sa imi trimita pe mail documentul care atesta decizia de poprire, insa de doua zile tot astept, desi pe telefon raspund.
I-am intrebat si cum este posibil sa se puna poprire la 9 ani distanta, si la fel, nu am primit niciun raspuns.
Au dreptul sa faca asta dupa atatia ani? Eu ce drepturi am in acest caz, din moment ce nu stiu exact la ce se refera poprirea si nu am niciun act doveditor la mana? Cum ar trebui sa procedez? Se poate depune o contestatie?
Multumesc!
Răspunde
 09-10-2018

Cluj-Napoca
0743496349
avocat_carmenmatei@yahoo.com
Buna ziua!

Puteti sa faceti contestatie la executare silita si puteti sa expediati in acelasi timp si notificare scrisa cu confirmare de primire si continut declarat prin care sa solicitati sa va comunice in scris toate actele care au stat la baza infiintarii popririi si temeiul legal.
Daca aveti nevoie de ajutor, il puteti adresa.

Cu stima,

Avocat Carmen MATEI
telefon: 0743496349*
e-mail: avocat_carmenmatei@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Pentru o creanta din 2009 aveti toate sansele sa castigati contestatia la executare, conditia este sa fi facut contestatia in cele 15 zile de la data comunicarii actelor la dvs de catre executor sau 15 zile de la popririle efectuate de banci.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.