Forum avocaţi > Litigii

Litigiu firma recuperari

29-05-2019
Vizitator
IN 2006 am luat un credit de 45.000 de la BANK POST pe firma am platit la banca ratele pana in 2013 dar nu in intregime din cauza unor probleme cu firma.IN 2013 banca a vandut creditu la o firma de recuperari (sau executor judecatoresc nu am inteles exact) cu care ne am pus de acord sa platim 400 euo pe luna timp de 10 ani(48.000 euro) ,si am platit asa timpde 6 ani 2013 pana in 2019.In februarie 2019 am sunat la firma de recuperari(executoru judecatoresc) sa vedem cum stam si cat mai avem de platit la care am primit raspuns ca avem de platit 53.000 euro.Am intrebat cum e posibil sa platesc timp de 6 ani in fiecare luna 400 euro(28.800)si eu sa am mai mult de platit ca la inceput ,Raspunsul a fost ca Banca au pus dobanzi .Intrebarea este ce ar trebui sa facem ?Si daca este posibil asa ceva? MULTUMESC
Răspunde
 23-07-2019

Bucuresti
0745117933
jasmine_oancea@yahoo.com
avocatoancea.ro
Buna ziua,

[editat] In primul rand? executarea silita a fost initiata de banca sau de o societate de recuperari creante? planul de esalonare l-ati incheiat cu banca sau cu societatea de recuperai? sunt aspecte care trebuie verificate in vederea stabilirii unei strategii.

In primul rand, daca este vorba de o societate de recuperari creante acestea nu au posibilitatea de a pretinde penalitati/dobanzi ulterior momentului la care au dobandit creanta.

Pentru cesionarea (transmiterea) creantei, banca declara creditul scadent anticipat si doar ulterior cesioaneaza creanta, momentul dupa care, nu se mai pot percepe costuri suplimentare.

In cazul in care doriti consultanta juridica si/sau reprezentare ma puteti contacta la numarul de telefon: 0745.11.79.33 sau pe email jasmine_oancea@yahoo.com.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.