Forum avocaţi > Litigii

Caut avocat pentru despăgubire Casco

24-06-2019

Bună ziua.
Caut un avocat care să deschidă acțiune de recuperare a despăgubirii Casco de la firma City Insurance.
În data de 09.04.2019 am constatat furtul autovehiculului , am anunțat poliția care a venit la fața locului, au făcut poze, mi-au luat declarația și mi-au spus să aștept poate am parcat în altă parte și nu-mi mai amintesc.
După câteva zile am sunat din nou la poliție și abia atunci mi-au spus să sun la asigurări.
City Insurance refuză să mă despăgubească deoarece nu am respectat contractul care prevedea să-i anunț în aceeași zi. În hârtia pe care au trimis-o pe mail apar greșeli , adică se pomenește o altă mașină, nu a mea precum și numărul de telefon este greșit probabil ca să nu fiu găsit de curier.
Despăgubirea este de 10.000€. Ofer un procent serios pentru ajutorul în acest caz.
Multumesc.
Răspunde
 23-07-2019

Bucuresti
0745117933
jasmine_oancea@yahoo.com
avocatoancea.ro
Buna ziua,

Trebuie verificat contractul pe care l-ati incheiat cu City Insurance pentru a vedea efectiv ce obligatii aveati in baza acestui contract. Ati incheiat contractul in calitate de persoana fizica sau juridica? acest aspect este important pentru a analiza posibilitatea de a solicita in cadrul unui litigiu constatarea caracterului abuziv al clauzei care prevede ca trebuie anuntata intr-o zi societatea sub sanctiunea neplatii politei, actiunea care poate fi introdusa doar de o persoana fizica.

In cazul in care doriti consultanta juridica si/sau reprezentare ma puteti contacta la numarul de telefon: 0745.11.79.33 sau pe email jasmine_oancea@yahoo.com.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.