Forum avocaţi > Litigii

Recuperare contravaloare materiale de constructii

09-04-2013
Vizitator
buna ziua,v-a prezint un caz de inselaciune la care un pot gasi o rezolvare.in luna oct 2012 am cumparat un teren intravilan pt a-mi constr. o casa.drept urmare am contactat un proiectant care dupa ce mi-a facut proiectul(proiect ce la facut mai mare decat i-am spus eu)s-a oferit sa-mi furnizeze el materialele spunand ca-mi va obtine un pret mai mic.am facut un contract de vanzare-cumparare pt caramida,fier si invalitoare,la care i-am achitat suma de 6250 euro,contractul a fost semnat si stampilat de respectivul.acum in 1-04-2013 contractu a expirat insa materialele un sosesc,iar proiectantul m-a amana de pe o zi pe alta,,vin marti,vin miercuri...sambata si tot asa,,am depus o plangere la politie si tot un am nici un raspuns,ba mai mult chiar ieri i-mi spunea proiectantul ca are materialele incarcate gata sa mi le aduca,si totosi nici azi un au ajuns,,ba face hartiile de transport,ba un i-a venit ,,BULDO,,si n-are cu ce sa le descarce,ba vine ba un.ce sa mai cred?si ce rezolvare am in instant?(cum sa procedez?),in cazul in care ma m-ai amana?v-a multumesc
Răspunde
 31-07-2013
Bucuresti
0762710907
Avand in vedere ca aveti un contract incheiat pentru materialele cumparate, aveti posibilitatea sa solicitati in instanta fie: obligarea vanzatorului la executarea contractului (predarea materialeleor) fie sa solicitati rezolutiunea contractului si restituirea pretului platit cu consecinta de a va procura materialele din alta parte.

Av. Madalina Pascu
Cabinet de Avocat Madalina Pascu
www.pascu.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.