Forum avocaţi > Litigii

Licitatie adjudecată

28-04-2015

Bună ziua, după un proces de mostenire am avut de dat sulte la mostenitori. Neavând banii acestia au apelat la un executor.
După mai multe licutatii sa înscris un solicitant si a depus banii ceruti,licitatia fiind adjudecată.
Abia acum am reusit si eu sa am banii pentru moștenitori,se mai poate face ceva? Mentionez ca mostenitorii nu au luat încă banii,urmează?
Răspunde
 28-04-2015

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Dupa ce s-a intocmit procesul verbal de adjudecare a imobilului la licitatie, este destul de greu sa mai intoarceti licitatia. O posibilitate ar fi sa discutati cu adjudecatarul (cumparatorul) sa va vanda inapoi imobilul.
Exista posibilitatea de a formula contestatie la executare impotriva actului de adjudecare, insa admiterea unei astfel de actiuni s-ar putea realiza doar pentru motive ce tine de nelegalitatea procedurii de la licitatie.
Chiar daca mostenitorii (creditorii) ar fi de acord sa primeasca de la dvs. suma de bani cuvenita, cumparatorul de la licitatie are dreptul sa pretinda in continuare sa i se predea imobilul.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-05-2015
Vizitator
Buna ziua Doamna Avocat.
Am o problema cu cineva si as vrea sa aflu o parere avizata, asta bineînțeles daca binevoiti.
Ieri ma sunat un patron de la o pensiune si ma amenintat in stil mafiot pentru o postare de pe internet critica la adresa serviciilor de acolo.
Eu as vrea sa il dau in judecata insa nu am posibilitatile financiare ale dansului. Din pacate nu legea decide in Romania! As vrea sa stiu daca am vreo sansa sa castig un astfel de proces si daca instanta se misca repede pt a recupera convorbirile de la operatorul de telefonie. Mentionez ca ma sunat si la servici si a vorbit cu sefa si a amenintat ca ma cauta. Exista vreo sansa sa se faca dreptate sau trebuie sa astept sa ma linseze prietenii lui? Va multumesc mult pentru timpul acordat! Cu stima!!! Intrucat nu pot fi pe site pt a urmari raspunsul D-voastra las atasat nr meu in speranta ca ma puteti ajuta: 0758420396
Răspunde
 06-05-2015
Vizitator
Lucian, cel mai bine faceti o plangere la ANPC pentru chestiunile care tin de protectia d-vs ca si consumator si daca e vorba de un santaj/amenintare si o plangere la politie/parchet pentru aspectele care tin de siguranta d-vs. Succes
Răspunde
 06-05-2015
Vizitator
Pai ce treaba are A.N.P.C?
El ma sunat si ma amenintat ca a fost in Italia, e mafiot si ca daca nu sterg postarea ma cauta si o sa am probleme.
Problema e ca eu nu pot sterge postarea iar el ma tot suna pe la munca si ma ameninta.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.