Acum 2 luni am constatat ca am poprire pe salar. Aceasta poprire a fost emisa de catre un BEJ. In urma cercetarilor , am aflat ca in urma cu aproximativ 1 an a avut loc un proces contra mea pentru evacuare, dar toate citatiile nu erau emise pe numele meu corect si erau trimise la o adresa la care eu nu mai locuiam cu 1 luna inainte sa inceapa procesul. Instanta a admis evacuarea mea din acel imobil Am cerut copie dupa cele intamplate de la BEJ, si in acestea nu reiese ca m-ar fi gasit la acel domiciliu, dar cu toate acestea i-mi imputa suma de 3700 lei, ca si cheltuieli de executare. Am facut contestatie, ca si probe am administrat; -copie dupa cartea de identitate, din care reiese ca am alt domiciliu -copie dupa contractul de inchiriere emis de Finantele publice -copie dupa adeverinta de la asociatia de locatari unde am locuit, precum ca am fost scazut de la plata cheltuielilor de intretinere, pe motiv ca nu mai locuiesc acolo. -copie dupa adeverinta de la asociatia de locatari unde locuiesc in prezent, precum ca sunt trecut la intretinere -copie dupa fluturasul de salariu, sa motivez data aducerii la cunostinta. Mentionez ca acel apartament al fost al surorii mele, care a decedat intre timp si nu am contract de inchiriere sau alt act legal de sedere acolo. Mi-a fost schimbat numele prin articolul 281 din cpc Am apelat la un avocat sa intocmesc dosarul de contestare la executare, dar acesta a zis ca acest caz nu e dificil si ca ma pot prezenta singur A fost acceptata cererea de contestare la executare Am fost la primul termen de judecata si judecatorul a dat un nou termen pentru a pune in discutia partilor exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatului. Aici sunt cam nedumerit, e bun e rau? Va multumesc! |
|