Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Contractul cu banca este valabil si pt Kruk? Investire cu titlu executoriu

09-09-2015
Vizitator
am avut un contract de credit incheiat cu RAIFFEISEN bank
in 2008 neavand serviciu am ramas restanta,dar dupa angajare am inceput sa platesc,in 2012 cand am vrut sa platesc mi s-a comunicat ca am fost dat la o firma recuperatoare KRUK.nU AM FOST NOTIFICAT nu am semnat cesiunea.Creditul a fost in euro kruk face conversia in lei la o luna dupa cesiune fiind o diferenta mare de curs valutar intre data cesiunii si data conversiei.am avut si aici trei luni de intarziere la plata si cand m-am angajat am vrut sa platesc sa aduc la zi mi s-a comunicat ca sunt dat la executor.s-a folosit in instanta pt titlul executor tot contractul de imprumut semnat cu banca.am platit la kruk 13500lei,dar din debit a scazut max,40% restul nu au vrut sa spuna ce reprezinta..INTREBARE: CONTRACTUL CU BANCA ESTE VALABIL SI PT kRUK.CA S-S INVESTIT CU TITLU EXECUTORIU DE CATRE INSTANTA .CE POT FACE? MULTUMESC
Răspunde
 09-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Contractul de credit reprezinta titlul executoriu in baza caruia s-a inceput executarea silita impotriva dvs, acest inscris este opozabil si valabil atat in raport cu dvs, cat si cu banca si firma recuperatoare KRUK.
Nu este nevoie de acordul dvs pentru cesiune contractului catre firma recuperatoare, operatiunea v-a fost adusa la cunostinta si facuta opozabila prin notificare (inclusiv ceea primita de la executor). Foarte multe contracte de credit au clauze care permit o asemenea cesiune.

Puteti face o contestatie la executare sau sa incheiati o intelegere cu cei de la Kruk (in cazul in care doresc acest lucru) prin care va angajati sa achitati debitul (eventual in transe convenite de parti) , iar ei renunta p moment la executarea silita. In ambele cazuri este indicat sa apelati la serviciile unui avocat.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 09-09-2015
Bucuresti
0744301281
office@iuliablaja.ro
www.iuliablaja.ro
Va sfatuiesc sa formulati contestatie la executare silita in 15 zile la judecatoria din raza domiciliului dvs. in care sa mentionati toate motivele care pot atrage anularea executarii silite.
Kruk se substituie in drepturile bancii cu care ati incheiat contractul de credit.
Răspunde
 09-09-2015

Firma de recuperare nu poate modifica contractul cu banca indiferent ce ar face.
Răspunde
 10-09-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Contestatie la executare in 15 zile de la primirea somatiei si contestatie la titlu totodata (cea din urma poate fi facuta in tot cursul executarii).

Kruk nu poate face conversia daca acest lucru nu este specificat in contract.

Pt a se stabili suma exacta datorata va tb facuta o expertiza judiciara.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Trebuie sa formulati contestatie la executare silita in 15 zile la judecatoria din raza domiciliului dvs. in care sa inserati toate motivele care pot atrage anularea executarii silite.

In situatia in care doriti mai multe informatii ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.