Forum avocaţi > Litigii

O firma de recuperare creante obliga mostenitorii sa plateasca creditul, decedatul avand asigurare

29-07-2013
Vizitator
Buna seara,
In anul 2009 mama mea a decedat, in acea perioada avea un credit pe care nu a mai reusit sa-l achite. In septembrie 2010 am primit o scrisoare pe numele mamei in care era somata sa ia legatura cu banca. eu am sunat sa lamuresc problema si le-am spus ca a decedat si m-au rugat sa le trimit certificatul de deces si asigurarea de viata, dupa ce le-am trimis-o m-au sunat si mi-au spus ca succesorii mostenesc si bune si rele si ca trebuie sa achit eu creditul.
intrebarea mea este : sunt obligat sa achit creditul daca mama avea asigurare de viata si eu nu am semnat nici un act pe acel contract?
Răspunde
 31-07-2013
Bucuresti
0762710907
Este adevarat ca mostenitorii dobandesc prin succesiune atat activele cat si pasivele mostenirii, fiind obligati sa acopere debitele defunctului. In ceea ce priveste asigurarea, depinde ce riscuri acopera si in ce termeni si conditii a fost aceasta incheiata.

Av. Madalina Pascu
Cabinet de Avocat Madalina Pascu
www.pascu.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.