Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Accident fara victime, comandantul politiei din comuna respectiva de partea celuilalt conducator.

18-01-2016
Vizitator
Buna ziua! In data de 7.12.2015, intorcandu-ma din comuna unde distribuiam produse de panificatie de la firma(angajat fiind, microbuzul firmei), pe drum comunal m-am intersectat cu alt microbuz( de transport elevi) si ne-am lovit oglinda in oglinda. Ambele oglinzi s-au spart, iar imediat dupa ce am oprit, celalalt sofer imediat a sunat comandantul politiei din comuna respectiva, dupa care a plecat mai departe. A parcurs aproximativ 300-400 m de la locul accidentului si s-a oprit deoarece avea pana. Intre timp eu am sunat la 112, am anuntat accidentul si am fost sfatuit sa merg la sediul politiei din comuna. Nu am mers, am ramas la locul accidentului timp de 30 minute dupa care am vazut girofarele masinii de politie in apropierea celuilalt microbuz si m-am indreptat in acea directie. Atunci comandantul mi-a pus cateva intrebari si l-am rugat cu bunatate si rabdare( ceea ce eu nu am primit nici din parte lui si nici a soferului) sa vina la locul accidentului, deoarece sunt probleme de intelegere intre mine si celalalt sofer. Am propus sa facem intelegere amiabila dar directoarea scolii( care si-a facut prezenta imediat) a spus ca nu implicam nicicum asigurarea deoarece masina e noua(2-3 zile in circulatie pana la accident). Atunci comandantul mi-a propus sa ne intelegem sau, in cazul in care nu o facem o sa intocmeasca un proces verbal in care eu o sa fiu cel vinovat, chiar daca eu am fost cat se poate de mult pe partea dreapta, avand urmele de cauciucuri stantate clar in noroiul de pe margine.
Am revenit a 2-a zi sa discut cu soferul si directoarea scolii si am plecat cu un ''ultimatum'': ori repar eu ambele oglinzi, ori implica politia unde o sa fiu eu vinovatul. Pana in momentul de fata eu am cumparat oglinda microbuzului de la firma unde lucram( eram in preaviz in momentul accidentului) dar oglinda lor inca nu e reparata, ei inca asteapta sa o cumpar eu, ceea ce nu pot face. In cazul in care era intre 300-400 lei faceam un compromis sa ma scap de probleme, dar masina lor fiind din 2015, oglinda costa in jurul a 1500 lei. Va rog sfatuiti-ma ce pot face, sau ce se poate intampla. Multumesc anticipat.
Răspunde
 18-01-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Este indicat sa solicitati ajutorul unui avocat, mai ales in cazul dvs in care exista suspiciuni cu privire la impartialitatea organelor de politie.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 18-01-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspuns, dar in cazul in care nu imi permit unul?
Răspunde
 19-01-2016
Bucuresti

Faceti plingere la polotia judeteana

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.