Forum avocaţi > Litigii

Copiii decedatei vor sa-mi strice testamentul. Care sunt sansele

01-03-2016
Vizitator
Persoana care mi-a lasat testamentul dupa moarte acum e decedata iar copiii dansei vor sa-mi strice testamentul..testamentul e scris la masina iar persoana doar a semnat...care sunt sansele mele sa raman cu aceasta mostenire?
Răspunde
 01-03-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt ce motiv este atacat testamentul? Dupa cat timp de cd a fost facut ? Dupa cat timp de la deces ?

Defuncta mai avea si alte bunuri in patrimoniu sau doar acesta ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Actiunea in nulitatea testamentului este o actiune pe care mostenitorii legali o pot cere in instanta. Daca este vorba de bunuri imobile dreptul este imprescriptibil. Fata de celelalte bunuri mobile dreptul este prescriptibil. Ati dat prea putine informatii pentru a obtine un raspuns complet.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2016
Vizitator
testamentul a fost facut cu 5 ani in urma de catre bunica mea eu sunt in calitate de nepot...ea adeclarat ca dupa moartea ei imi lasa mie toate bunurile care ai apartin si terenurile dar in testament nu au fost incluse acte de pe aceste bunuri ...ea a decedat cu o luna in urma iar copii ei vor sa dezbata mostenirea si sa faca acte pe numele lor...aeste valabil testamentul meu?
Răspunde
 01-03-2016
Vizitator
bunurile sunt ...o casa si 4 terenuri pentru care inca nu exista titlu sau acte ...trebuie dezbatuta mostenirea...ea a declarant ca dupa moartea ei toate bunurile ei si terenurile mi le lasa mie si ca este constienta de ce face
Răspunde
 02-03-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Este important ca un avocat sau un notar sa consulte testamentul si sa va spuna daca poate fi atacat, si daca da, care sunt sansele de succes.
Exista mai multe tipuri de testamente (olograf, autentic) si fiecare dintre ele are propriile conditii de valabilitate. Fara sa vezi actul este foarte greu sa te pronunti cu privire la valabilitatea sa.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 03-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Avand in vedere ca este un testamen batut la masina si doar semnat fara a fi autentificat la notar atunci dezbatera mostenirii pt dvs va fi mai dificila. La notarul unde se va dezbate mostenirea neaparat trebuie sa ii prezentati testamentul. Spuneti ca ii sunteti nepot. Nepot dupa fiu/fiica sau nepot dupa o sora sau frate al ei? Ati locuit in casa care va lasat-o mostenire sau in alta parte? De cat timp ati locuit acolo? Terenurile cine le-a cultivat? Administrat ? De cat timp? Sunt foarte multe necunoscute pe care trebuie sa le discutati cu un avocat cu actele pe masa.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2016
Vizitator
testamentul este dat in fata notarului este inregistrat in baza de date stampilat ... e find batrana nu a putut scrie de mana si a dictat notarului ce sa scrie...
Răspunde
 03-03-2016
Vizitator
pe testament scre ...s-a cerut autentificarea in scris...cum fac sa va trimit niste poze cu el?
Răspunde
 04-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca prin testamentul facut se incalca rezerva succesorala a descendentilor directi - mostenitori rezervatari, atunci se va putea face reductiunea acestui testament.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-03-2016
Vizitator
[img]https://www.facebook.com/?q=[/img]
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.