Forum avocaţi > Litigii

Cesiune GetBack din contract reziluit Orange

14-06-2016
Vizitator
Buna ziua, acum cateva zile am primit un mesaj de la o firma de recuperat datorii (GetBack), prin care mi se aducea la cunostina ca am de platit facturi restante din trecut la Orange.
Am sunat si mi s-a spus ca este vorba de o factura neplatita din 2012.
Acest abonament Orange a fost detinut pana in 2014 de tatal meu care a decedat. In noiembrie 2014 eu am reziliat acel contract pe motiv ca titularul a decedat si am achitat abonamentul la zi (pentru ca altfel nu imi rezilia contractul)

Intrebarea mea este cum de in acel moment sau pana acum nu am fost instiintata de vre-o datorie dar acum brusc apare acest dosar?
Trebuie sa platesc aceasta datorie sau este o ilegalitate?

La furnizorii Orange am fost si apare ca totul este platit la zi.

Multumesc frumos pentru timpul acordat!
Răspunde
 21-06-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu plătiți nimic. Dacă vă mai sună, spuneți că ați achitat totul și nu mai aveți nici un fel de datorie. O să insiste cu tot felul de amenințări dar nu cedați. Numai dacă vă vine o citație de la instanța de judecată (ceea ce nu cred) trebuie să acționați; până atunci nu plătiți nici măcar 1 leu.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-06-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Probabil este o greseala la ei in sistem. Rugati sa verifice si sa nu va mai sune pt ca d-voastra aveti dovada achitarii integrale a contractului.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.