Forum avocaţi > Litigii

CUM IMI POT RECUPERA BUNURILE DIN FIRMA TATALUI MEU

06-07-2016
Vizitator
Buna ziua.
Tatal meu are o firma de transport marfa.In aceasta firma eram si eu deja angajata in functia de administrator.In anul 2013 am transferat din contul personal al sotului meu o suma de bani in contul firmei tatalui meu din care s-a cumparat un camion de tonaj ca fiind al nostru,al meu si al sotului,dar camionul figureaza pe fima tatalui.Banii de pe urma acestui camion intrau in subconturi ale firmei,adica separat cei ai tatalui(mai erau facturi ale mele care intrau la el in cont si invers dar ne socoteam,nu eram datori unul la altul).Acum ceva timp au inceput sa apara mici discutii intre noi si as vrea sa ne separam,adica sa imi deschid propria firma de transport.Cum imi pot recupera camionul din firma tatalui si banii din cont???
Va multumesc.
Răspunde
 06-07-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Camionul puteti sa-l recuparati doar prin vanzare- cumparare (vorbiti cu contabilul sa va spuna care este cel mai mic pret cu care se poate vinde).
Banii din cont puteti sa-i obtineti tot ca venituri - premii (depinde de suma) sau sa-i scoata tatal ca avans de trezorerie si sa vii dea. (tot cu contabilul ar trebui vorbit)

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.