|
29-12-2016 |
 | LAURA Vizitator |
| In anul 2002 am cumparat o masina pe numele sotului, in anul 2006 am divortat de el iar in anul 2009 a vandut masina, In anul 2015 sotul a decedat.Acum Primaria mi-a trimis o adresa prin care imi spune ca trebuie sa platesc 2000lei impzit masina .Am facut o declaratie si le-am mentionat printre altele ca bunurile le-am impartit de comun acord ,dar nu le-am specificat verbal. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ca nu vreau nici eu sa platesc si nici copii.Cineva mi-a spus sa dau in judecata actualul proprietar al masinii. | |
|
|
|
30-12-2016 |
| Da, asa este. Va trebui sa chemati in judecata actualul proprietar, deoarece acesta nu a inscris masina pe numele lui dupa ce a cumparat-o. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
31-12-2016 |
 | LAURA Vizitator |
| Multumesc tare mult, dar ce sa fac a depasit termenul de 15 zile pentru contestatie , plicul cu somatia a fost trimis in Bucuresti la adresa sotului unde a locuit dupa divort ,masina a fost pe numele lui, eu locuiesc din anul 2008 in Galati .Am depus imediat ce am primit somatia trimisa din Bucuresti la Primaria Galati cu o declaratie ca asa mi s-a spus cu toate actele doveditoare ,M-au luat prin surprindere toate aceste lucruri, ce sa fac in continuare ? | |
|
|
|
31-12-2016 |
| Impozitul e datorat de proprietar. Vi se pot pretinde impozitele pe ultimii 5 ani. Cel mai probabil veti plati/ se vor popri acesti bani, urmând ca dvs sa va întoarceți cu o acțiune in pretenții impotriva actualului proprietar al autoturismului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
02-01-2017 |
 | Ionita elena cecilia Vizitator |
| o hotarire judecatoreasca daca partile nu vine deloc si nici intervientele se face definitiva si irevocabila ? | |
|
|
|
03-01-2017 |
 | LAURA Vizitator |
| Multumesc tare mult,am fost la Primarie si mi-a spus ca voi plati mai putin 5 ani asa cum mi-ati spus si ramane restul sa platesc .Primul pas mi-a spus sa aduc de la politie daca masina este radiata si sa completez o declaratie pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport.Intrebarea mea este ce se intapla daca nu este radiata....Primaria imi va scoate din evidenta masina? | |
|
|
|
24-01-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Ionita Elena Cecilia a scris pe 02-01-2017: o hotarire judecatoreasca daca partile nu vine deloc si nici intervientele se face definitiva si irevocabila ? Buna seara. Daca s-a solicitat judecarea in lipsa, procesul se poate judeca si in lipsa partilor legal citate, situatie in care hotararea ce se va pronunta va putea deveni definitiva, prin neapelare sau printr-o decizie pronuntata in cale de atac, daca se va declara apel. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
24-02-2017 |
 | Valentin Vizitator |
| Buna ziua! Va deranjez si cu o problema Gard in gard cu mine, in mijlocul satului, se afla o un teren proprietate a unei SC. Aceasta a inchiriat altei SC care desfasoara activitati cu camioane de mare tonaj. Conditii de vecinatate sunt jalnice: bidoane de motorina, ulei ars, balarii, cauciucuri uzate, camioane lasate in paragina, asta pe langa faptul ca se executa si activitati zilnice potrivite unui atelier auto cu salariati slobozi la gura. 1.Ce trebuie sa fac in prima faza pentru a administra probe solide autoritatilor competente, care sa le fie realmente de ajutor in a combate situatia. Poze facute de mine sunt bune ca proba? 2.Sub ce forma as putea sa cooptez mai multi vecini care de asemenea sunt deranjati de situatie. Trebuie sa faca plangere separat. Se poate face o plangere cu mai multi semnatari? Va multumesc! | |
|
|
|
24-02-2017 |
|
| Valentin a scris pe 24-02-2017: Buna ziua! Va deranjez si cu o problema Gard in gard cu mine, in mijlocul satului, se afla o un teren proprietate a unei SC. Aceasta a inchiriat altei SC care desfasoara activitati cu camioane de mare tonaj. Conditii de vecinatate sunt jalnice: bidoane de motorina, ulei ars, balarii, cauciucuri uzate, camioane lasate in paragina, asta pe langa faptul ca se executa si activitati zilnice potrivite unui atelier auto cu salariati slobozi la gura. 1.Ce trebuie sa fac in prima faza pentru a administra probe solide autoritatilor competente, care sa le fie realmente de ajutor in a combate situatia. Poze facute de mine sunt bune ca proba? 2.Sub ce forma as putea sa cooptez mai multi vecini care de asemenea sunt deranjati de situatie. Trebuie sa faca plangere separat. Se poate face o plangere cu mai multi semnatari? Va multumesc! Puteti realiza poze relevante, respectiv din care să reiasă atat locul cat si chestiunile semnalate de dvs. Puteti formula o plângere comuna. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
25-02-2017 |
 | Valentin Vizitator |
| Am verificat SC si se pare ca nici nu are trecut ca punct de lucru locatia unde isi tine momentan camioanele. Ce implicatii ar putea sa aiba pentru ea acest lucru d.p.d.v juridic? Sanctiuni? De ce natura? | |
|
|
|
25-02-2017 |
|
| Valentin a scris pe 25-02-2017: Am verificat SC si se pare ca nici nu are trecut ca punct de lucru locatia unde isi tine momentan camioanele. Ce implicatii ar putea sa aiba pentru ea acest lucru d.p.d.v juridic? Sanctiuni? De ce natura? Daca societatea in discutie si-a autorizat "desfasurarea activitatii la terti", apeciez ca exista acoperire legala la desfasurarea activitatii in maniera descrisa de dvs. Astfel, o firma poate desfasura activitati fara a avea intr-o anumita locatie punct de lucru. Gama activitatilor care nu presuspun existenta unui punct de lucru de sine statator pentru a fi desfasurate in mod legale este destul de diversa. (apreciez ca inclusiv activitati de productie, etc, pot fi desfasurate la terti) | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
25-02-2017 |
| LAURA a scris pe 31-12-2016: Multumesc tare mult, dar ce sa fac a depasit termenul de 15 zile pentru contestatie , plicul cu somatia a fost trimis in Bucuresti la adresa sotului unde a locuit dupa divort ,masina a fost pe numele lui, eu locuiesc din anul 2008 in Galati .Am depus imediat ce am primit somatia trimisa din Bucuresti la Primaria Galati cu o declaratie ca asa mi s-a spus cu toate actele doveditoare ,M-au luat prin surprindere toate aceste lucruri, ce sa fac in continuare ? Odată cu contestație, cereți repunerea în termenul de contestare, motivat de faptul că ați aflat de situație de la Primăria Galați. Aveți grijă să depuneți contestația în termen de 15 zile de la data la care ați aflat despre amenzi (cu dovadă clară). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-03-2017 |
| daca intervientele face apelul hotaririi din prima instanta iar partile din proces nu vine la acest apel va intreb intervientele poate cistiga apelul sau se a mina te rmenul ? | |
|
|
|
30-03-2017 |
| 17"] o hotarire judecatoreasca care este supusa evacuarii de catre interviente va intreb aceste persoane cum face o contestatie impotriva hotaririi de evacuarii locuintei sociale ploiesti ? Adica sa nu fie evacuate de propietarul primariei ploiesti? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |