Forum avocaţi > Litigii

Mostenire

28-04-2017
Vizitator
Buna seara! Numele meu este laura! In urma cu un an, mosul meu a fost la notar sa dezbata mostenirea dupa defuncta sotie. Mentionez ca nu au copii. Mosul are casa, construita impreuna de el si sotie, pe un teren al sotiei pe care sotia avea titlu de propietate. La notariat una din surorile sotiei nu a cedat la partea ce -i revine de la casa si nu a acceptat sa-i dea o parcela in alta parte. La notar li s-a facut diviziunea dar nu au facut partajul pt ca nu s-au inteles. Astazi, sora defunctei sotii a venit si a semanat pe pamantul care nu este impartit. Are dreptul sa il desi nu s-a facut partajul? Daca merge la judecatorie sunt valabile actele din notariat cu subdiviziunea? Cui ne putem adresa inainte de a merge la judecata?
Răspunde
 19-05-2017
Vizitator
Pentru a putea face legal acte de dispozitie (vanzare, donatie etc.) cu privire la acel bun, trebuie mai intai realizat partajul deoarece in acest moment nu se stie ceea ce revine in mod precis fiecaruia. Partaul se realzieaza la notariat cand va intelegeti sau in instanta cand nu.
Răspunde
 22-05-2017
Vizitator
Bună ziua. Am și eu o întrebare. Socrul meu a decedat acum 2 luni și avea un dosar de judecata pe rol.ce se poate face
Răspunde
 05-06-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Se pot introduce mostenitorii in acel proces,

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.