Forum avocaţi > Litigii

Intoarcere executare

21-12-2017
Vizitator
Buna ziua. Am facut contestatie la executare,dar printre atatea termene acordate ba pt o taxa,ba pt alta s-a facut poprire pe salariu si din iunie pana acum am ajuns doar in stadiul unei noi amanari pt timbrarea capatului de cerere pt intoarcerea executarii. Intrebarea mea este daca asta inseamna ca contestatia a fost admisa. Multumesc
Răspunde
 21-12-2017

Romania
0733774119
avocat.catalinamatei@gmail.com
Facebook
Buna ziua, faptul sa urmeaza sa se timbreze si capatul de cerere al intoarcerii executarii, aceasta nu inseamna ca s-a admis contestatia la executare.

--
Cu stimă,

Avocat CĂTĂLINA MATEI

Tel. Mobil: +4 0733 774 119
Tel/Fax: +4 031 313 38 36
E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com
Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu, numai că nu a fost admisă dar nici măcar nu a fost pusă în discuție câtă vreme nu achitați taxa. Dacă renunțați la capătul de cerere privind întoarcerea executării nu mai trebuie sa timbrati și se va judeca doar contestația împotriva actelor de executare.

După ce achitați taxa și pentru întoarcerea executării instanța va pune in discuție probele solicitate și judecata își va urma cursul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2017
Vizitator
Sincer ma intreb daca lucrurile in tara asta nu ar merge mai bine daca s-ar lucra putin mai organizat.Cate termene ar trebui acordate pt achitarea unor taxe dinainte stiute?de ce nu se stabilesc la primul termen toate taxele si sa nu tot gasim cate o noua taxa la fiecare sedinta!ar fi mai simplu si nu ar dura doi trei ani solutionarea unui dosar!!!
Răspunde
 23-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Taxele se plătesc anticipat. Așadar, dvs trebuia ca odată cu depunerea contestației să depuneți și dovada plății taxei de timbru aferente capetelor de cerere, inclusiv pentru întoarcerea executării.
Instanța nu putea trece la judecarea cauzei câtă vreme nu a fost plătită taxa de timbru, taxă care este prevăzută de lege.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2018
Vizitator
Buna seara.Aveti dreptate cu privire la achitarea taxelor judiciare. Dar in momentul in care platesti un onorabil domn avocat care te suna dupa ce a primit un nou termen pt achitarea ba a taxei de timbru pt asta,ba pt aia ,ce mai e de facut.Astazi am avut un nou termen si instanta a amanat pronuntarea pt 31ian si bineinteles ca nu am reusit sa dau de dl avocat sa-mi explice si mie care ar putea fi motivul amanarii(stiu de pe portalul justitiei ca s-a amanat nu de la dnul avocat).Va rog sa-mi explice si mie cineva ce poate fi atat de complicat intr-o contestatie ca sa aiba nevoie dl judecator de doua saptamani pt a lua o hotarare?multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.