Forum avocaţi > Pensii

Cum sa obtiin o adeverinta cu sporurile in vederea pensionarii?

28-02-2019
Vizitator
Buna ziua,

Incerc sa-mi ajut tatal cu intocmirea dosarului de pensionare. Acesta are nevoie de o adeverinta cu sporurile de grupa,toxic etc. Acesta a lucrat la intreprinderea Rocar Sa din Bucuresti ,care s-a desfiintat in anul 2000. Arhiva intreprinderii se afla la Braila. Firma care detine arhiva impune niste tarife care dupa parerea mea sunt prea mari,iar in caz de raspuns negativ banii sunt pierduti.
Intrebarea mea este daca exista o cale pt diminuarea acestor tarife sau macar pt a nu pierde banii in caz de raspuns negativ(ma gandesc ca orice se poate intampla,o eroare de orice natura,iar banii sunt dati degeaba).
Va multumesc!
Răspunde
 07-01-2024
Vizitator
Bună seara, in aceeasi situatie este soțul meu,noi nu stim firma care gestionează arhiva rocar,sau un nr de tel,să iau legătura cu cineva de la arhivă, puteți să ne ajutați cu o adresă sau un nr de telefon ?
Răspunde
 08-01-2024

Am pensie invaliditate gradul 2 accentuat dar cînd am depus actele la casa de pensii adeverință munca grupa 1 .și cartea munca sudor grupa 2 am primit o decizie de 120 lei in 2015 cînd am depus dosarul dar am primit de la buget indemnizația dar nu mi sa pus la socoteală ani lucrați motiv că nu am lucrat in ,2 martie 1992 .întrebarea mea este dacă la recalcularea in septembrie se va verifica dosarul ptru recalcularea mulțumesc anticipat Stanciu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.