Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Am lucrat in perioada 1977 .1983 in grupa a2a ,iar la casa de pensii nu mi sa luat nici o zi in calc

01-03-2014

Buna ziua .Sant o doamna pensionara pe caz de boala gradul 3 .am 30 de ani 8 luni si 12 zile de munca din anul 1977 si pana in 1983 am lucrat la galvanizare la intreprinderea de echipamente periferice aici am solicitat adeverinta de grupa2 dar nu mi sa acordat .Din anul 1983.06 miam schimbat locul de munca la întreprindere Aerofina tot in galvanizare pina in anul1993 .Aici am primit adeverinta de grupa a2a dar la casa de pensii mia fost respinsa adeverinta spunindumi urmatoarele .MOTIVARE .SE RESPINGE VALORIFICAREA PERIOADEI LUCRATE IN GRUPA A2A DE MUNCA,07.06 1983 PINA 01.02 .1993 INTRUCIT NU SUNT INDEPLINITE CONDITIILE ART 15 DIN ORD.50.1990. ADEV NR .805 .2013NU ESTE ELIBERATA CONF. ANEXEI 14 DIN LEGEA 263 .2010 IN SENS CA NU SE PRECIZ. ACTULADMIN.EMIS DE UNIT ,PROCES VERBAL,HOTARARE CONS ADM.DECIZIA ,TABEL.In acest caz am fost din nou la întreprindere solicitind o alta adeverinta spunindumise ca si la alti colegi de munca ai mei au primit o adeverinta asemanatoare si a fost valabila .Va rog frumos sa mi spuneti ce am de facut si cui sa ma adresez.

Va multumesc !
Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Decizia casei de pensii va trebui contestata urgent ca sa nu pierdeti termenle prevazute de lege. Luati legatura cu un avocat specializat in astfel de litigii

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.