Forum avocaţi > Pensii

Nepunere in plata a unei decizii de pensie

24-03-2014

In anul 2013, am primit o Decizie de pensionare acordata la limita de varsta, emisa de Ministerul Afacerilor Interne - Casa de pensii sectoriala Bucuresti inregistrata cu nr. 169705/22.07.2013 prin care mi-au fost stabilite drepturile banesti la pct. B a acestei decizii. Ca urmare a emiterii acestei decizii dupa o perioada de 3 luni am primit drepturile banesti. Mentionez faptul ca fiind si membru U.C.I.M.R mi s-a intocmit un dosar si pe baza actelor si a Adeverintei emise de U.C.I.M.R in baza Legiinr. 8/2006 mi s-a stabilit indemnizatia pt. pensionarii sistemului public de pensii , membrii ai uniunilor de creatori legal constituite si recunoscute ca persoane juridice de utilitate publica, drept urmare s-a emis o noua decizie de catre Casa de pensii sectoriala cu acelasi nr. de inregistrare, adica 169705/ la data de 11.11.2013 in care este speciicata suma la pct. C si facuta mentiunea ca intra in plata cu 01.11.2013. Precizez ca aceasta indemnizatie lunara am primit-o doar in luna ianuarie 2014 si doar aferentul lunii noiembrie 2013. De atunci in fiecare luna i-am contactat telefonic promitandu-mi ca o sa se rezolve aceasta roblema si o sa primesc si diferenta. In data de 24.02.2014 am trimis o cerere scrisa cu confirmare de primire la Casa de pensii Sectoriala Bucuresti cerand sa mi se rezolve problema. Astazi este 24.03.2014 si nu am primit nici o solutionare. Va rog sa- mi dati un sfat sau sa-mi spuneti care ar putea fi rezolvarea acestei probleme. Cu stima!
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, in astfel de cazuri, singura rezolvare este obtinerea unui titlu executoriu prin promovarea unei actiuni in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2015
Vizitator
doresc sa stiu daca actualul sistem de pensii militare face perte din sistemul public de pensii. va multumesc
Răspunde
 10-02-2016
Vizitator
TOTUSI NU FACEM NIMIC PTR. A PRIMI DREPTURILE CE NI SE C U V I N .....
Răspunde
 01-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
1. Sistemul de pensii militare face parte din sistemul public de pensii (stiu speta pt ca am mai avut situatii).
2. Va adresati in scris mai intai Casei de pensii pentru ca acestia sa fie obligati sa va raspunda in cele 30 de zile. Daca nu va raspunde sau va da un raspus nefavorabil atunci ii actionati in judecata pentru a se pronunta o hotarare judecatoreasca pentru a obtine drepturile prin executare.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.