Forum avocaţi > Pensii

Se poate face ceva?

01-09-2020

Sufăr de depresie (sindrom anxios depresiv) încă din adolescență. Am puține internări pt că nu pot dormi cu mai mulți în cameră. M-am internat doar când m-am simțit foarte rău. Am făcut mai multe terapii în speranța că mă vor ajuta să-mi recuperez capacitatea de muncă dar până în prezent (am 30 ani) nu s-a întâmplat asta. În condițiile în care nu am putut munci și dacă trebuie să mă pensionez, se poate sau nu există nicio șansă dacă nu am cotizat?
Dar iarăși dacă nu am putut munci și am făcut terapii cum aș fi putut cotiza?
Răspunde
 02-09-2020
Vizitator
Fara un mic stagiu de cotizare nu se poate beneficia de pensie(de invaliditate).
Răspunde
 07-09-2020
Vizitator
Daca din buletinul de calcul reese ca punctajul a fost calculat la salariul tarifar si nu cel realizat,pot cere recalculare daca am dovada castigurilo realizate? Mentionez ca de la data pensionarii a trecut zece ani. Va multumesc
Răspunde
 07-09-2020
Vizitator
Daca aveti dovezi ca ceva din dosar mu a fost luat in calcul, puteti cere revizuire in baza art.107(1) si (2) din legea 263/2010.
Răspunde
 07-09-2020
Vizitator
Din pacate dovada am obtinuto mult mai tarziu si nu a fost inclusa in dosar.
Răspunde
 07-09-2020
Vizitator
Depuneti cerere de recalculare in baza art.107(3) si (5) din legea 263/2010 insotita de un cupon de pensie si copie C.I.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.