Forum avocaţi > Pensii

Neprimire alocatie elev care a implinit 18 ani

07-08-2021
Vizitator
Buna seara!
Am implinit varsta de 18 ani, iar liceul meu s-a ocupat de crearea dosarului pentru alocatie. Eu primeam inainte alocatia prin ING pe un card de alocatie pentru minori, iar acum mi-a fost creat alt cont(implicit si card) pentru adulti pe care sunt eu titular. Problema a fost ca banca mi-a facut cont de angajat(am vazut ca mi s-a luat in prima luna o taxa) si am adus la cunostinta bancii acest lucru. Si-au cerut scuze si mi-au inchis contul si mi-au deschis altul. M-am dus la AJPIS Arges si am facut cerere pentru schimbarea contului in care primesc alocatia(acest lucru l-am facut la inceputul lui martie, pe 25 februarie am implinit 18 ani). In luna urmatoare tot n-am primit alocatia in contul cel nou, m-am dus la banca si m-au trimis la AJPIS Arges ca la ei ar fi problema... La fel si luna urmatoare, si luna urmatoare... pana am ajuns in prezent. Mai pe scurt, de 4 luni tot ma duc la AJPIS Arges si la ING la banca lunar in speranta ca primesc alocatie, dar ma amana de pe o luna pe alta... Ce pot face? Exista vreo amenintare pe care le-as putea-o adresa acestor 2 institutii? Eu din septembrie incep din nou scoala(trec clasa a 12 a, am fost dat de 8 ani la scoala, nu-s repetent) si o sa-mi fie facut un nou dosar pentru alocatie pentru anul scolar ce urmeaza, se poate ca atunci sa-mi fie virati si banii din lunile acestea trecute?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.