Forum avocaţi > Pensii

Recalculare pensie pt venituri din acord gobal

12-10-2021
Vizitator
De la institutul de proiectare unde am lucrat am obtinut tabelul cu sumele depuse la casa de pensii reprezentand veniturile suplimentare din acordul global. In 2012 am dat in judecata casa de pensii insa am pierdut procesul desi unii colegi au castigat
Va rog frumos sa-mi dati un sfat daca mai e cazul sa revin cu o noua cerere
Multumesc
Răspunde
 12-10-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
In cazul dvs, acum, daca formulati o noua cerere, s-ar pune problema autoritatii de lucru judecat a primei sentinte.

Asta inseamna ca o problema solutionata de o instanta nu va mai fi judecată din nou de către o alta instanța judecătorească.

Incercati sa discutati cu un avocat local sa vada prima actiune si sentinta definitiva si sa va spuna daca poate gasi o cale sa ocoleasca cumva autoritatea de lucru judecat (ceea ce nu prea cred, din pacate)

"Scopul reglementării autorității de lucru judecat este acela de a împiedica ca între aceleiaşi părţi să poată fi formulate pretenţii cu acelaşi obiect şi având aceeaşi cauză, pe calea unei noi cereri de chemare în judecată” – Decizia nr. 459 din 15 februarie 2018, pronunțată de Secția I civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.