Forum avocaţi > Pensii

Pensie definitiva

27-10-2021
Vizitator
D. Carp, am fost la pensie de boala până în septembrie si am intrat în pensia definitiva- la varsta cum se mai spune în 29 septembrie. Nu am primit pină acuma nimic de la pensii, nici o nouă decizie nici fluturas cu noua pensie nici bani!? După cit timp ar trebui sa primesc ceva?
Răspunde
 27-10-2021
Vizitator
De unde stiti ca ati intrat in pensie de limita de varsta ?
Din lege ?
Nu va lasati doar pe ceea ce spune legea.
Ca trecerea se face din oficiu.
Cereti lamuriri de la casa locala privind emiterea si comunicarea deciziei de trecere de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta.
Răspunde
 28-10-2021
Vizitator
D.Carp, am împlinită 65 de ani in 29 septembrie și am lucrat 40 ani plus 5 ani cu jumătate de norma cât am fost in pensia de boala. Deci eu am crezut ca mă vor trece automat de la pensii de bvoala la pensie de limită de vârstă! Greșesc eu? Nu prea mă pot deplasa și sta la cozi la casa de pensii de aia va întrebai pe dv!
Răspunde
 28-10-2021
Vizitator
Comisia de pensii mia dat pensia de boala până în 28 septembrie pentru că de atunci trebuie sa intru la pensie definitiva!
Răspunde
 28-10-2021
Vizitator
Faceti o interventie pe adresa de email a casei locale.
Le puneti la dispozitie nr.de dosar.
Răspunde
 29-10-2021
Vizitator
Mulțumesc dl. Carp!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.