Forum avocaţi > Pensii

Indemnizatie urmas Erou Martir

28-05-2022
Vizitator
Buna ziua, sunt urmas erou martir decedat in revolutia din 1989. In anul 2015 dupa implinirea varstei de 26 de ani mi-au sistat indemnizatia reparatorie, dupa care eu am depus o cerere la Casa judeteana de pensii Alba Pentru a mi se accorda in continuare procentul de 0,5 calculat la mediul brut pe economie dupa OUG 95 /2014. Au refuzat sa accorde indemnizatia printr-o scrisoare in care scria ceva de genul "situatie in care dumneavoastra nu va regasiti" atat imi mai amintesc, eram la aceea vreme angajat. Anul acesta am depus o noua cerere in luna aprilie iar astazi a venit decizia, voi primi indemnizatie din luna depunerii actelor in cuantum de 2020 ron/lunar. Eu am fost plecat In Germania in ultimi 5 ani. Itrebarea mea este, are sens sa deschid un proces cu casa judeteana de pensii pentru nerespectarea legii 341/2004 si accordarea drepturilor retroactiv? De ce in 2015 au refuzat sa-mi accorde drepturile iar acum dupa 7 ani mi se accepta? Din ceea ce am gasit pe internet, legea nu sa schimbat din 2015. Astapt un raspuns. Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.