Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Voi implini 56 ani pe 3 iulie.Am 12 ani ,10 luni si 20 zile grupa 1,37 ani,11 luni si 27 zile contri

24-06-2023
Vizitator
Buna ziua!
Pe data de 31 Mai am depus dosarul pentru pensie la Casa de Pensii Bucuresti,la varsta de 55 ani si 10 luni.Dosarul mi-a fost respins pe motiv ca sunt tanara.Mentionez ca am 12 ani,10 luni,20 zile grupa 1,contributie pensie 37 ani,11 luni si 27 zile.Deasemenea mentionez ca am locuit in Galati,considerat oras poluat timp de 36 ani.Am inteles ca legea 263/ 2010 a fost vitata la data de 14 iunie si urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.Pot sa ies la pensie mai devreme cu 2 ani? Eu,am depus la dosar si adevetinta de la,Evidenta Populatiei Bucuresti din care reiese ca am locuit in Galati timp de 36 ani,20 ani in Bucuresti.Am solicitat sa mi se dea dosarul inapoi dar nu mi s-a dat.peste doua saptamani am solicitat sa mi se dea macar cartea de munca.este dreptul meu sa solicit aceasta .Multumesc!
Răspunde
 24-06-2023
Vizitator
BABARTI IULIANA
-Limita de varsta incepand cu 03/01/2024.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.