Forum avocaţi

Pensii

01-11-2023
Vizitator
Am iesit la pensie in anul 2004 cu 25 ani vechime, am continuat să lucrez la privat încă 12 ani pâna în anul 2016.Am înțeles in legatura cu nouă lege a pensiilor că cei care au mai mult de 25ani li se va da bonusuri adică puncte. E adevărat?
Răspunde
 01-11-2023
Vizitator
In lege se spune ca nu se acorda acel bonus persoanelor care au cumulat pensia cu salariul.
Răspunde
 02-11-2023
Vizitator
Eu am luat salariul de la privat ,nu de la stat.
Răspunde
 03-11-2023
Vizitator
Nu conteaza acest lucru.
Asteptati sa se promulge noua lege sa vedem ce va ra,mane stabilit.
Răspunde
 08-11-2023

Carp Mircea a scris pe 01-11-2023:
In lege se spune ca nu se acorda acel bonus persoanelor care au cumulat pensia cu salariul.

Bună ziua! Domnule Mircea Carp cum se calculează pensia, că după un an de muncă,când duc adeverința la casa de pensii,mai beneficiez în plus la punctaj,valoarea unui pachet țigări! Menționez căci sunt pensionar și lucrez în domeniul privat. Mulțumesc
Răspunde
 08-11-2023
Vizitator
Salariul minim aduce 23 lei/luna in plus, iar cel mediu 51.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.