Forum avocaţi > Pensii

Contestarea punctelor calculate pt pensia la limita de virste

16-06-2014
Vizitator
sînt Anisoara LA 28 02 2013 am depus dosarul pt pensie la limita de virsta.dar la calcul punctului de pensie din ultimii 5 ani, numai 4 sint luati in calcul, ultimul fiind in concediu medical-(contributie 0). Sînt nascuta la 14-05-1958. am contribuit la fondul de stat 38 de ani, (8 ani peste),am lucrat conditii deosebite, grupa a-2-a ..nu s-a luat in calcul contributia lunara.la stat.,am lucrat s+d+sarbatori legale,nu s-a calculat,cu toate ca am depus adeverinte doveditoare...plus alte drepturi.spor vechime,- spor de incepere de program si retragere .spor de noapte....am facut contestatie in 15 zile de la decizie (15 mai 20130)si nu am primit nici un raspuns .Ce trebuie sa fac in continuare?
----O alta probblema.:-pt dosarul de boala profesionala ce l-am intocmit dupa operatia la coloana.am obtinut fisa bp1 si bp2 iar casa de pensii a sect 5 buc nu vrea sa-mi primeasca dosarul si sa depun o cerere,spunindu-mi sa mai astept 2 luni,si dupa aceia sa sun la telef, daca sa depun....intocmirea dosarului a durat din noiembrie anul trecut pina la sfirsitul lui mai anul acesta,si tot, nu pot sa-mi recuperez banii pe asigurarea de sanatate. Ce sfat imi dati? Multumesc anticipat
Răspunde
 17-06-2014
Vizitator
Sunt pensionara,61 ani
Am chemat casa de pensii in judecată pt recalc pc pensie prv acordul global
Tribunalul mi a trimis o comunicare cu răspuns in 10 zile -
Plicul conține precizări ale Casei de pensii ca este in imposibilitatea de a face PREÎNTÂMPINAREA in termen deoarece dosarul meu de pensie este la CC de contestații CNP si are adresa de restituire + celelalte înscrisuri ce privesc aceasta Contestație la decizia de pensionare
Ce trebuie sa contina răspunsul meu ,dacă parata CPJ a trimis celelalte înscrisuri ce privesc aceasta Contestație la decizia de pensionare se aflau in plic in răspunsul ei către tribunal. ?!????...
Mii de mulțumirile !!!!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.