Forum avocaţi > Pensii

Revizuibil sau nu? Cine hotaraste?

04-09-2014
Vizitator
Gen:F
Data nasterii:oct.1956
Stagiul de cotizare:37
Alte date:Pensie de invaliditate gradul 2
Intrebare:Pe decizia de pensie nu este scris nerevizuibil!De ce?

Conform L.263/2010, la "Art.79(1) nu mai sunt supusi revizuirii medicale pensionarii de invaliditate care:c)au vârsta mai mica cu pâna la 5 ani fata de vârsta standard de pensionare si au realizat stagiile complete de cotizare, conform prezentei legi".

Am primit de la Comisia Medicala decizia de incadrare in grad de invaliditate, gradul 2, pe care scrie revizuibil la un an. Mentionez ca mai am 2 ani si 7 luni pana la implinirea varstei standard de pensionare si stagiul complet de cotizare(37 de ani).Pe Decizia de pensionare primita nu este scris nicaieri ca sunt revizuibila sau nu.Trebuie sa mai merg iar la Comisia de expertiza peste un an daca am aproape 58 ani? Trebuie Casa de Pensii sa-mi precizeze revizuibil sau nu?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.