Forum avocaţi > Pensii

As dori un sfat in ceea ce priveste pensia alimentara

14-10-2014
Vizitator
Buna ziua ma numesc Badea roberto si va rog frumos daca se poate sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu plata pensiei de intretinere catre un minor . Sunt divortat de aproximativ 4 ani si am un baiat de 12 ani care se afla la mama lui spre crestere si ingrijire si la momentul respectiv sa fixat o pensie de 600 roni pe care trebuieste sa o achit lunar in urma veniturilor pe care le aveam la acea data , mentionez ca venitul meu este la fel nu sa modificat cu nimic numai ca intre timp am contractat un credit prima casa din care mi-am cumparat o locuinta la care mi-sa fixat o rata de 700 ron lunar .Intrebare ? Daca se poate recalcula pensia si daca se poate scadea avind in vedere rata aparuta cu creditul pt casa deoarece nu prea mai pot face fata cheltuielilor . Va multumesc frumos si astept un raspuns daca se poate .
Răspunde
 14-10-2014
Vizitator
Badea Roberto a scris pe 14-10-2014:
Buna ziua ma numesc Badea roberto si va rog frumos daca se poate sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu plata pensiei de intretinere catre un minor . Sunt divortat de aproximativ 4 ani si am un baiat de 12 ani care se afla la mama lui spre crestere si ingrijire si la momentul respectiv sa fixat o pensie de 600 roni pe care trebuieste sa o achit lunar in urma veniturilor pe care le aveam la acea data , mentionez ca venitul meu este de 2500 ron net la fel ca si la data cind sa pronuntat hotarirea de atunci nu sa modificat cu nimic numai ca intre timp am contractat un credit prima casa din care mi-am cumparat o locuinta la care mi-sa fixat o rata de 700 ron lunar .Intrebare ? Daca se poate recalcula pensia si daca se poate scadea avind in vedere rata aparuta cu creditul pt casa deoarece nu prea mai pot face fata cheltuielilor . Va multumesc frumos si astept un raspuns daca se poate .
Răspunde
 14-10-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu se poate reduce pensia de intretinere pt ca dvs ati contractat acel credit si v-ati asumat obligatii in plus.

Nu are de ce sa sufere copilul dvs in conditiile date, mai ales ca nevoile lui cresc pe parcursul anilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2014
Vizitator
Va multumesc frumos dar legea la noi in tara este ....... cel putin in ceea ce ma priveste cazul , spre exemplu daca nu am unde sta si trebuies sa achit o chirie de 200 euro sau chiar mai putin cam ce ar trebui sa fac sa stau la coltul strazii pt ca nu mi-o pot prmite deoarece tre sa platesc pensie ? sunt constient de acest lucru ca platesc pt copilul , meu dar eu ??????
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.