Forum avocaţi > Pensii

Pensie invaliditate gr.III

03-12-2014
Vizitator
BUNA ZIUA.
Ma numesc mutu monica si am urmatoarea problema:din anul 2013 sint pensionata de boala gr.3 si in aceasta toamna am fost la prima revizuire si de la comisia de expertiza mi s-a spus ca sint trecuta pe o lista de inst.de expertiza bucuresti si ca as putea sa fiu chemata la bucuresti pt.ca se pare ca ceva nu e in regula la dosar si sa fiu atenta la posta(pt.ca o sa primesc o instintare simpla de la ei,deci o adresa pt.care nu trebuie sa semnez la posta) si daca nu ma prezint din luna urmatoare nu mai primesc pensia.Problema mea este urmatoarea:in anul 2020 luna ian am dreptul sa ma pensionez normal,dar fiind in pensie de boala cf.legii 263,art 79,lit.c as avea dreptul la o pensie nerevizuibila cu ce data?sint nascuta in oct.1958 si am o vechime de 36 ani.Mentionez ca acum la prima revizuire am primit o alta decizie cu termen de revizuire pt.anul 2015.Dar daca eu primesc de la inst.expertiza bucuresti instintare si nu ma prezint pot sa-i actionez in judecata cf.art.79,lit.c din legea 263?
Eu nu sint din bucuresti,ca sa ajung in bucuresti pe mine ma costa o gramada de bani,cine-mi deconteaza mie toti banii?nu mai are rost sa detaliez,cred ca am expus amanuntit problema.
Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati.
MULTUMESC
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.