Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Adeverinta cu conditii deosebite de munca,ore suplimentare si ore de noapte

18-01-2015
Vizitator
buna ziua,sunt pensionara ,am lucrat la intreprinderea Metrou Bucuresti ,constructii tunele ,actualmenteS. C TUNGAL METROU , in urma solicitarii pe care am facut-o la arhiva sa mi se elibereze o adeverinta in care sa fie specificate orele de noapte,conditii deosebite de munca si ore suplimentare pe perioada 27.05 1980 piina in martie 1992 a, obtinut adeverinta in august 2013 in care mi s-au trecut veniturile brute nicidecum ceea ce-am cerut ,pe care casa de pensii nu mi-a luat-o in calcul,desi i-am spus d-nei Arhivista ca nu este valabila ,m-a asigurat ca este buna,Eu o perioada am fost plecata la copii sa--i ajut ,acum am revenit si doresc sa va cer un sfat sau de ce nu ajutor cum sa procedez,am avut colegi care au dat in judecata intrebrinderea ptr aceste drepturi insa este de durata si necesita costuri ,nu intreprinderea este de vina ci pers care lucreaza la Arhiva,toti care au fost la ea au intiimpinat aceleasi probleme.Ce ma sfatuiti sa fac ?va multumesc
Răspunde
 20-01-2015
Bucuresti
0723746892
avocatstoian@yahoo.com
In masura in care nu veti obtine pe cale amiabila adeverinta, in forma dorita de dvs., puteti solicita instantei obligarea angajatorului la emiterea unei adrese corespunzatoare, astfel incat aceasta sa va fie de folos la Casa de pensii.
Daca aveti colegi care detin adeverinte al caror format este corespunzator, prezentati una de acest tip arhivarului societatii pentru a intelege exact ce ii solicitati.
Răspunde
 20-01-2015
Vizitator
multumec frumos ptr raspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.