Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Recalculare pensie pe baza adeverintelor enise de angajator cu venituri suplementare

28-01-2015
Vizitator
la depunerea dosarului de pensonare la data de 01/03/2013 nu mi sa luat in calcul veniturile suplementare "ajutore materiale adousuri salariale"cprimite conform CCM conform adeverintei emise de angajator,la care sa platit cas atit de angajator cit si de angajat .Am deshis actune in instanta in acest sens fiindu-mi respinsa ca nefondata desi in cazul similare pe aceiasi speta colegi mei care au deschis actiune la tribunalul Bucuresti li s-au dat cistig de cauza ,lucru ce le-am prezentat in fata instantei si depuse la dosar sentitele civile a colegilor mei din Bucuresti .va rog datim un sfat ce as pute face mai departe la ce autoritate sa mai apelez.va multumesc anicipa.
Răspunde
 29-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Exercitati in termen calea de atac legala.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Care a fost motivarea instantei pt respingerea solicitarii dvs ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-01-2018
Vizitator
Sunt in urmatoarea situatie:
-am iesit la pensie in 2006 pe Legea 19/2000
-anul trecut am obtinut Adeverinta cu veniturile brute(cu mentiunea ca s-a platit CAS),anterior datei de 01.04.2001,de la firma unde am lucrat
-acum 2 luni am facut cerere la Casa de Pensii pentru recalcularea pensiei (in baza art.107 din Legea 263/2010)
-am anexat cererii Adeverinta cu venituri brute ,care sunt mai mari decat salariul net de pe carnetul de munca plus sporurile permanente

Problema este ca dupa 2 luni de la depunerea cererii nu am primit nici un raspuns.

Intrebarea este ce pot sa fac in aceasta situatie?

Multumesc anticipat pentru un raspuns care sa ma lamureasca.
Răspunde
 17-01-2018
Vizitator
Trebuie sa asteptati decizia pentru a o putea contesta.
Luati legatura cu casa locala sau faceti o interventie la CNPP pentru a grabi emiterea deciziei.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.