Forum avocaţi > Pensii

Pensia alimentara la un copil

19-09-2015
Vizitator
Un anumit domn,de la combinatul Galati a sistat plata pensiei alimentare a copilului.Ce pot face deoarece prin toate demersurile facute,dansul nu intelege ,ca trebiue sa vireze pensia? Fostul sot lucreza acolo,si i se opreste pe statul de plata suma ,mai are si alte popriri,iar domnul respectiv precizeaza ,,, ca nu sti cum sa imparta bani,,, . Dar cu doua luni in urma am primit toti cei trei creditori ,banii?
Va rog ajutati-ma.
Răspunde
 20-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Acel anumit domn a actionat ilegal. Daca nu stie cum sa-si faca meseria, trebuie sa lase locul cuiva care stie. Depuneti o solicitare la acea firma in care aratati ca nerespectarea unei hotarari judecatoresti constituie o infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani, sau amenda, conform art.287 literele b) c) si f) Cod penal.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2015

Da, depunerea sesizarii ar trebui sa rezolve problema.
E ilegal cum s-a procedat.
Răspunde
 21-09-2015
Vizitator
Astazi am fost la unitatea respectiva care e destul de mare, dar nu am stiut ca tebuie sa depun o sesizare si am ajuns pana la directorul general , a ramas sa vada de ce acest domn nu a virat pensia .Astept azi un raspuns de la societatea respectiva.Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.