Forum avocaţi > Pensii

PROBLEMA CU GRUPA SPECIALA IN PERIOADA IN PERIOADA LUCRATA IN ARMATA

08-01-2016
Vizitator
In perioada 17.08.1976 - 17.09.1980 am fost cadru militar in Ministerul Apararii Nationale.Am fost incadrat la UM02007 Giurgiu pe funstie de Maistru Militar Mecanic la Nave Vedete Dragoare de mine.Prin adeverinta nr. A2949 din 21.11.2014 beneficiez de grupa speciala pt perioada 01.07.1977-17.09.1980 in baza decretului 247 din 28.07.1977 articolul 2 alin. 2 punctul A litera E.
In data de 19 oct 2015 am depus dosarul de pensionare la Casa de pensii Tulcea si mi-a fost respins datorita faptului ca adeverinta eliberata de Centrul Militar Tulcea nu era in concordanta cu legea 263 din 2010. Centrul Militar Judetean Tulcea nu vrea sa elibereze alta adeverinta argumentand faptul ca nu beneficiez de grupa speciala conform legii 164/2001 datorita faptului ca sint militar in rezerva. In schimb de la Casa de pensii Tulcea am fost informat ca beneficiez de grupa speciala chiar daca sint in rezerva conform legii 14/2008 art.9 alin.5. Va rog sa ma sfatuiti cum pot proceda pentru clarificarea acestei situatii. Va multumesc anticipat. Calin Turtoi. (stau la dispozitie cu toate detaliile si documentele necesare).
Răspunde
 25-01-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Contestatie in termen la Comisia Superioara de Contestatii.

In cazul in care nu raspund in 45 de zile actiune in instanta.

Daca nu actionati astfel pierdeti termenele legale si nu mai puteti supune atentiei instantei problema dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.