Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Pensii

Dupa 18 ani daca copilul inca merge la scoala mai are dreptul la pensie ?

19-02-2016
Vizitator
Buna ziua ! Am fata care in Mai face 18 ani si inca merge la scoala , primeste pensie alimentara deja de cand era mica . Am inteles ca ar avea dreptul in continuare daca inca este eleva dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru a continua sau prenlungi. Ma puteti ajuta va rog ? Va multumesc anticipat , o zi buna !
Răspunde
 20-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dupa ce implineste 18 ani, va trebui ca in numele ei sa solicite tatalui, prin instanta, continuarea platii pensiei de intretinere, motivat de realitatea ca isi continua studiile. Va primi si pe perioada cat va fi studenta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-02-2016

Initial pensia de intretinere se acorda pana la majorat si ulteterior pana la varsta de 26 de ani cu conditia sa se afle in continuarea studiilor.

pentru consultatii juridice ma puteti contacta la numarul afisat mai jos.
Răspunde
 01-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Asa cum au scris copegii mei fata are dreptul la pentsia de intretinere si pe perioada studiilor pe timpul facultatii CU CONDITIA SA DOVEDEASCA CA URMEAZA CURSURILE DE ZI.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2018
Vizitator
Buna ziua sotu da pensie alimentara fata e la facultate si sa casatori trebuie sa mai dea pesie alimentare
Răspunde
 18-09-2018
Vizitator
Buna ziua sotu da pensie alimentara fata e la facultate si sa casatori trebuie sa mai dea pesie alimentare
Răspunde
 03-10-2018
Vizitator
Buna ziua, Copil din casatoria anterioara cu varsta 21 ani urmeaza cursuri facultate la zi are un loc de munca mai sunt obligat la plata pensiei alimentare daca eu ca tata mai am doi copii minori in intretinere din casnicia actuala? Multumesc.
Răspunde
 11-10-2018
Vizitator
pai da ..doar asa se imultesc trantorii..sa mearga al batran la munca in baston !si cei in putere sa astepte numai banii...de ce nu zice sai tina si BARBATU...? STATI LINISTITI CA ,SUNT SI ASMNEA CAZURI ,,,FAIN
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.