Forum avocaţi > Pensii

Ce trebuie sa fac pentru ca fostul concubin sa imi dea pensia alimentara pentru copil

22-09-2013
Vizitator
buna ziua

ma numesc madalina si am o problema .
de 2ani si jumatate sunt despartita de concubinul meu am 2 copii cu el unul dintre copii la recunoscut iar cel de al 2lea as vrea sa va intreb ce pot sa fac sa mi se dea pensia alimentara pentru fata care are 3ani jumatate.

ce documente imi trebuiesc sa il dau in judecata si cat ar fi pretul pentru judecata
Răspunde
 18-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trebuie sa solicitati instantei acest lucru.

Onorariul perceput de avocat, este confidential si se apreciaza de acesta, dupa cunoasterea situatiei in detaliu si raportat la volumul de munca si complexitatea cauzei.

va trebui sa contactati un avocat in mod direct pentru a afla care sunt costurile.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-01-2014
Vizitator
buna ziua ma numesc alexandra si am 23 de ani am trait in concubinaj timp de 7 ani am 2 copii cu partenerul meu pe baiat la recunoscut iar pe fata cea mica nu a mai vrut sa /o recunoasca pt k ne certasem eu intre timp iam facut testul de paternitate la o clinica acum as vrea sa il dau in judecata sa recunoasca fata si ai da pensie alimentara dar din punct de vedere financiar nu am nici un venit decat alocatia copiilor de 240 lei ce as putea face va multumesc
Răspunde
 07-01-2014
Bucuresti

sa inteleg ca in certificatul de nastere la runrica tatra aveti mentiunea .. necunoscut>>
in acest caz trebuie sa faceti un proces de stabilire a paternitatii. nu este complicat. va puteti reprezenta si singura

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.